ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ρεβιθοσαλάτα

Αθηνά Λοϊζίδου

Υπέροχο ντιπ και συνδετικό για όλα τα πιάτα αυτής της έκδοσης. Φτιάχνετε πολύ εύκολα ειδικά αν θα χρησιμοποιήσετε έτοιμα ψημένα ρεβίθια. Αλλιώς ψήστε τα δικά σας από ξηρή μορφή μουλιάζοντας απ το προηγούμενο βράδυ και μετά στην χύτρα ταχύτητας η κατσαρόλα.
Σερβίρουμε γαρνιρισμένη με κομματάκια λιαστής ντομάτας και ελαιόλαδο

Βαθμός δυσκολίας: πολύ εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
Χρόνος ψησίματος αν χρησιμοποιήσουμε ξηρό φασολιά, 40΄στην χύτρα ταχύτητας
Θερμίδες ανά 100γρ, 122


Εκτέλεση

1. Bάζουμε όλα τα υλικά στο πολιμίξερ και αλέθουμε μέχρι να έχουμε ένα πολτό. Σερβίρουμε γαρνιρισμένη με λιαστές ντομάτες.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com

Ορεκτικά: Τελευταία Ενημέρωση