ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Μεξικάνικες πατάτες wedges με ντιπ

Αθηνά Λοϊζίδου

Εκτέλεση
1. Βράζουμε πρώτα τις πατάτες σε μπόλικο ζεματιστό νερό . Κοχλάζουμε για 5 λεπτά. Στραγγίζουμε.
2. Ρίχνουμε τις βρασμένες πατάτες σε ένα πυρέξ και ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο, την κρέμα βαλσαμικού, το αλάτι και το πιπέρι. Βάζουμε στον φούρνο και ψήνουμε στους 240 βαθμούς στον αέρα για 20 λεπτά.
3. Εντωμεταξύ ανακτούμε σε ένα μπολ τα υλικά του ντιπ. Σερβίρουμε τις πατάτες με το ντιπ.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com

Ορεκτικά: Τελευταία Ενημέρωση

X