Αθηνά Λοϊζίδου
Εκτέλεση
1. Βράζουμε πρώτα τις πατάτες σε μπόλικο ζεματιστό νερό . Κοχλάζουμε για 5 λεπτά. Στραγγίζουμε.
2. Ρίχνουμε τις βρασμένες πατάτες σε ένα πυρέξ και ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο, την κρέμα βαλσαμικού, το αλάτι και το πιπέρι. Βάζουμε στον φούρνο και ψήνουμε στους 240 βαθμούς στον αέρα για 20 λεπτά.
3. Εντωμεταξύ ανακτούμε σε ένα μπολ τα υλικά του ντιπ. Σερβίρουμε τις πατάτες με το ντιπ.
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com