ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Κυπριακή ελιωτή με πορτοκάλι

Αθηνά Λοϊζίδου

Θα χρειαστούμε ένα μικρό πυρέξ διαστάσεων γύρω στα 21x19 εκ. στρωμένη η βάση του με λαδόχαρτο.

Υλικά
300 γρ. αλεύρι
2 κουταλάκια μπέικινπάουντερ
200 γρ. φρέσκο χυμό πορτοκάλι
150 γρ. νερό
30 γρ. ελαιόλαδο
25 γρ. ζάχαρη
1 κουταλάκια αλάτι
200 γρ. ελιές μαύρες ζυγισμένες χωρίς κουκούτσι, κομμένες σε κομματάκια
10 φρέσκα φύλλα δυόσμου κομμένα σε κομματάκια

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ορεκτικά: Τελευταία Ενημέρωση

X