Παραδοσιακή, κλασική και αγαπημένη σούπα. Η παρασκευή της αυγολέμονης γίνεται ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη ψήνοντας από πριν το ρύζι. Να έχετε υπόψη σας ότι όσο περνάει η ώρα το ρύζι ανοίγει με αποτέλεσμα η σούπα να πήζει. Αν σας αρέσει λοιπόν πηχτή, ετοιμάστε την από νωρίς, αφήστε τη στην κατσαρόλα και ζεστάνετέ την όταν είστε έτοιμοι να σερβίρετε. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε λίγο ζεματιστό νερό για να την αραιώσετε, αν έχει πήξει πολύ.
- ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: ΕΥΚΟΛΟ
- ΧΡΟΝΟΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10΄
- ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: 15΄
140 ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com