ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ψάρι φιλέτο παναρισμένο στον φούρνο

Αθηνά Λοϊζίδου

Εκτέλεση

1.Προθερμάνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και λαδώνουμε ένα μέτριο πυρέξ.
2.Σε ένα πιάτο ανακατεύουμε την αλεσμένη βρώμη με το κύμινο, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι.
3.Σε ένα άλλο βαθουλό πιάτο ρίχνουμε το ασπράδι αβγού.
4.Βουτάμε τα φιλέτα ψάρι πρώτα στο ασπράδι και μετά στο μείγμα βρώμης να κολλήσει παντού. Βάζουμε τα φιλέτα στο λαδωμένο πυρέξ και ψήνουμε για 15 λεπτά.
5.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα σαλατικά. Σερβίρουμε τα φιλέτα ψάρι με την σαλάτα.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com

 

Ψάρι: Τελευταία Ενημέρωση

X