ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Φιλέτο τσιπούρας παναρισμένο

Αθηνά Λοϊζίδου

Εκτέλεση

1.Σε ένα μεγάλο πιάτο ρίχνουμε την βρώμη, την πάπρικα, το τσίλι και το αλάτι και ανακατεύουμε.

2. Ζεσταίνουμε ένα αντί-κολλητικό τηγάνι που διαθέτει καπάκι.

3. Ρίχνουμε τα φιλέτα τσιπούρα στο μείγμα και πιέζουμε για να κολλήσει επάνω το μείγμα.

4. Τηγανίζουμε τα φιλέτα ψάρι για 3 λεπτά την κάθε πλευρά έχοντας το τηγάνι κλειστό κατά το μεγαλύτερο διάστημα ψησίματος. Σερβίρουμε με τα σαλατικά.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com

Ψάρι: Τελευταία Ενημέρωση