ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Μια νόστιμη συνταγή για ολόκληρο ψάρι στον φούρνο

Αθηνά Λοϊζίδου

Εδώ σας δίνω μια πολύ απλή συνταγή για λαβράκι. Καλό θα ήταν να ζητήσετε καθαρισμένο ψάρι, που μπορείτε να βρείτε έτσι και αλλιώς στις ψαραγορές. Το μυστικό για ένα εύγευστο πιάτο; Ψήσιμο για πολλή ώρα σε χαμηλή θερμοκρασία.

Βαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 10'
Χρόνος ψησήματος: 1 ώρα
Θερμίδες ανά 100γρ ψημένο ψάρι: 120

Υλικά (μερίδα ανάλογα με το μέγεθος του ψαριού)
1 μεγάλο λαβράκι καθαρισμένο (ένα μεγάλο λαβράκι φτάνει για δύο άτομα)
Αλάτι, πιπέρι
2 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΣΤΟ athenarecipes.com

Κυρίως πιάτα: Τελευταία Ενημέρωση