ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Μακαρόνια Cacio e Pepe

Αθηνά Λοϊζίδου

Ή αλλιώς, «τα μακαρόνια της Ρώμης». Φτιάχνονται πολύ εύκολα σε μια πλατιά και ρηχή κατσαρόλα ή τηγάνι. Πολύ νόστιμα, με έντονη γεύση τυριού.

Για 2 μερίδες

Υλικά

200 γρ. μακαρόνια πέννες

Νερό όσο που να καλύπτει τα μακαρόνια

1 κουταλάκι ζωμός λαχανικών σε σκόνη

60 γρ. τυρί πεκορίνο τριμμένο

40 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

30 γρ. βούτυρο

15 ml ελαιόλαδο

1 κουταλάκι αλάτι

½ κουταλάκι πιπέρι φρεσκοτριμμένο 

Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο Athena's Recipe

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κυρίως πιάτα: Τελευταία Ενημέρωση