Αθηνά Λοϊζίδου
Ή αλλιώς, «τα μακαρόνια της Ρώμης». Φτιάχνονται πολύ εύκολα σε μια πλατιά και ρηχή κατσαρόλα ή τηγάνι. Πολύ νόστιμα, με έντονη γεύση τυριού.
Για 2 μερίδες
Υλικά
200 γρ. μακαρόνια πέννες
Νερό όσο που να καλύπτει τα μακαρόνια
1 κουταλάκι ζωμός λαχανικών σε σκόνη
60 γρ. τυρί πεκορίνο τριμμένο
40 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
30 γρ. βούτυρο
15 ml ελαιόλαδο
1 κουταλάκι αλάτι
½ κουταλάκι πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο Athena's Recipe.