ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Λεμονάτο κατσικάκι στη γάστρα

Αθηνά Λοϊζίδου

Ένα κατεξοχήν παραδοσιακό φαγητό του Πάσχα. Το κρέας είναι πολύ μαλακό και οι μελωμένες πατάτες πεντανόστιμες.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο 
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄ 
Χρόνος ψησίματος: Γύρω στις 4 ώρες
450 θερμίδες ανά μερίδα

Για 8 μερίδες

Υλικά
1 ½ κιλό κατσικάκι κομμένο σε μερίδες
10 μεγάλες πατάτες
150 ml ελαιόλαδο
Τον χυμό από 2 μεγάλα λεμόνια
1 κουταλάκι ρίγανη
1 κουταλάκι θυμάρι
2 κουταλιές μουστάρδα
Aλάτι, φρεσκοκομμένο πιπέρι
250 ml νερό

Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο Athena's Recipes

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κυρίως πιάτα: Τελευταία Ενημέρωση