ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Λαβράκι με σος από ταχίνι σερβιρισμένο με ρύζι

Αθηνά Λοϊζίδου

Για να φτιάξετε αυτή την υπέροχη συνταγή αγοραστέ τα ψάρια σας απ’ την ψαραγορά και ζητήστε να σας τα φιλετάρουν. Έτσι από 2 ψάρια θα έχετε 4 φιλέτα καθαρά από κόκαλα. Πριν τα αλευρώσετε σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχουν καθόλου κόκαλα. Αν βρείτε έστω κι ένα, αφαιρέστε το με μια τσιμπίδα.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 10΄
Χρόνος ψησίματος: 10΄

390 θερμίδες ανά μερίδα (χωρίς το ρύζι)

Για 4 μερίδες

Υλικά
4 φιλέτα λαβράκι
½ κουταλάκι κύμινο
40 γρ. αλεύρι
2 κουταλάκια αλάτι
½ κουταλάκι πιπέρι
1 κουταλιά ελαιόλαδο
25 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο

Για τη σος
25γρ. ταχίνι
50 ml νερό
140 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
60 ml φρέσκος χυμός λεμονιού
1 κουταλάκι αλάτι
½ κουταλάκι πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes.com

Κυρίως πιάτα: Τελευταία Ενημέρωση