ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Κανελόνι κυπριακής πέστροφας η σολομού με πουρέ

Εκτέλεση:

  1. Φιλτάρετε η πέστροφα και μετά ψιλοκόβουμε τα φιλέτα και μαρινάρουμε με το χυμό λαιμ το ξύσμα πορτοκαλιού το λεμόνι , λάδι, δυόσμο και λεμονόχορτο.
  2. Σε μαντολίνο κόβουμε τα αγγουριά λεπτά και μαρινάρουμε με λαδολέμονο και τυλίγονται σε διάφανη μεμβράνη.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com

Κυρίως πιάτα: Τελευταία Ενημέρωση