Ένα φαγητό που μπορούμε να καταναλώσουμε και την περίοδο των νηστειών. Φτιάχνεται πολύ εύκολα και θα το αγαπήσετε. Η αρχική συνταγή μου ήταν με κοτόπουλο, αλλά το αντικατέστησα με κόκκινα φασόλια, για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.
Βαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
Χρόνος ψησίματος: 5΄
395 θερμίδες ανά μερίδα
Για 2 μερίδες
Υλικά
1 συσκευασία των 400 γρ. φασόλια red kidney beans στραγγισμένα και πλυμένα για να έχουμε σύνολο 240 γρ. φασόλια
1 μέτρια πράσινη πιπεριά χωρίς σπόρια ψιλοκομμένη
1 κουταλάκι ελαιόλαδο
Για τη σος
2 κουταλιές ΒΒQ σος
1 κουταλιά ντοματοπολτέ
½ κουταλάκι κύμινο
1/8 κουταλάκι σκόνη τσίλι
1 κουταλάκια fajita spice
2 κουταλάκια καφέ ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι
Για το σερβίρισμα
2 μεγάλες τορτίγιας ολικής
1 αβοκάντο μέτριο κομμένο σε φέτες
100 γρ. καλαμπόκι κατεψυγμένο που έχει ξεπαγώσει
1 ποτήρια μαρούλι ψιλοκομμένο
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο Athena Recipes.