ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Ποτηράκια με OREO, σοκολάτα και αμύγδαλα

Αθηνά Λοϊζίδου

Θα χρειαστούμε 4 ατομικά ποτηράκια χωρητικότητας 100ml το ένα

Εκτέλεση
1. Αλέθουμε τα μπισκότα στο πολυμίξερ, κρατάμε μια κουταλιά για τη διακόσμηση και μοιράζουμε το υπόλοιπο μείγμα στη βάση των τεσσάρων ατομικών μπολ.
2. Στον κάδο του πολυμίξερ χτυπάμε το τυρί κρέμα με το άλειμμα σοκολάτας και το νερό. Στη συνέχεια προσθέτουμε στο μείγμα τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε.
3. Μοιράζουμε την κρέμα στα μπολ και βάζουμε τα επιδόρπια στο ψυγείο για 3 περίπου ώρες να παγώσουν καλά
4. Τέλος, γαρνίρουμε τα γλυκά με τα αλεσμένα μπισκότα OREO που κρατήσαμε και σερβίρουμε.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com

Γλυκά: Τελευταία Ενημέρωση