Αθηνά Λοϊζίδου
Όλοι αγαπάμε το μπανόφι, γι' αυτό είμαι σίγουρη ότι αυτή η σοκολατένια εκδοχή του θα σας αρέσει. Το ζαχαρούχο γάλα είναι λίγο μπελάς να γίνει καραμέλα, γιατί χρειάζεται να ψηθεί σε ζεστό νερό σφραγισμένο για 3 ώρες, αλλά όταν το δοκιμάσετε θα συμφωνήσετε ότι αξίζει την αναμονή!
- Βαθμός Δυσκολίας: Μέτριο
- Χρόνος Ετοιμασίας: 20΄ (+3 ώρες για να γίνει καραμέλα το γάλα)
- Χρόνος Ψύξης: 2 ώρες
- Θα χρειαστούμε μία ορθογώνια πιατέλα γύρω στα 21χ19 εκ. και ύψος γύρω στα 6 εκ.
- 357 θερμίδες ανά 100 γρ.
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com