ΥΛΙΚΑ
500 γρ. φρούτα δάσους
100 γρ. ζεματιστό νερό
2 φακελάκια ζελατίνη
200 γρ. ζάχαρη
1 Χ 450γρ. συσκευασία γιαούρτι στραγγάτο light , ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ
1X 250 γρ. συσκευασία κρέμα light ΧΑΡΑΛΑΜΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα φρούτα δάσους.
- Σε ένα μικρό κατσαρόλι ζεσταίνουμε το νερό και ρίχνουμε μέσα τις ζελατίνες. Τις ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να διαλάθει καλά η ζελατίνη.
- Στο μπολ με τα φρούτα δάσους ρίχνουμε την διαλυμένη ζελατίνη, την ζάχαρη, το γιαούρτι και την κρέμα. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
- Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ στο οποίο θα παρουσιάσουμε την μους μας. Παγώνουμε καλά για 3 ώρες τουλάχιστο στο ψυγείο.
- Σερβίρουμε διακοσμώντας με λίγα ακόμα φρούτα δάσους.