Το χαλούμι, o δυόσμος και η ρίγανη δημιουργούν έναν τέλειο συνδυασμό για αλμυρά muffins. Ιδανικά για πρωινό, έτοιμα να τα απολαύσετε σε 20΄.
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 20΄
Χρόνος ψησίματος: 10΄
Θα χρειαστούμε ένα ταψί για μάφιν στρωμένο με ειδικές θήκες.
Για 9 muffins
Υλικά
100 ml ηλιέλαιο
150 ml γάλα
2 αβγά
50 ml κρέμα γάλακτος Χαραλαμπίδης Κρίστης
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι αλάτι
½ κουταλάκι πιπέρι
1 κουταλάκι ξηρό δυόσμο
1 κουταλάκι ρίγανη
200 γρ. χαλούμι Χαραλαμπίδης Κρίστης Πισσουρκώτικο αιγοπρόβειο κομμένο σε κυβάκια
Διαβάστε την εκτέλεση στο Athena's Recipes.