ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Το μενού της Κυριακής από την Αθηνά Λοϊζίδου

Τι μας μαγειρεύει η Αθηνά σήμερα;

Σούπα με κουνουπίδι και Kale

Για 4 με 6 μερίδες

Υλικά
30 γρ. Flora
1 κουταλιά κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 λίτρο νερό
1 κουταλάκι ζωμός λαχανικών σε σκόνη
½ δέσμη φύλλα σπανακιού
3 κουταλιές πινόλια καβουρδισμένα
Αλάτι, πιπέρι 

Για το κουνουπίδι
1 κουνουπίδι κομμένο σε κομμάτια (μόνο οι ανθοί)
30 γρ. Flora
Αλάτι, πιπέρι 

Πικάντικο σνίτσελ με πουρέ

Για 3 μερίδες

Υλικά

Για το μείγμα αβγού
1 αβγό
1 κύβος ζωμού κότας Knorr θρυμματισμένος
1 κουταλιά Sweet and Sour Sauce
Αλάτι, πιπέρι

Για την κρούστα
120γρ. αλεσμένη φρυγανιά
½ κουταλάκι πάπρικα
1 κουταλάκι αλάτι

500 γρ. ή 2 φιλέτα κοτόπουλο στήθος κομμένο σε κομμάτια

Για το τηγάνισμα
1 κουταλιά ελαιόλαδο 

Για το πουρέ
Έτοιμος πουρές Knorr

Πατέ σοκολάτας με σος από pistachio

Θα χρειαστούμε ένα ορθογώνιο loaf ταψί για κέικ ή ψωμί, στρωμένο με μπόλικη μεμβράνη.

Υλικά
350 γρ. μαύρη κουβερτούρα κομμένη σε πολύ μικρά κομματάκια
150 γρ. ανάλατο βούτυρο κομμένο σε κομμάτια
4 αβγά ελαφρώς κτυπημένα
100 γρ. ζάχαρη
75 γρ. κακάο
120 ml κρέμα γάλατος
30 γρ. φιστίκια Αιγίνης (χαλεπιανά) χοντροκομμένα 

Για τη σος pistachio
110 ml κρέμα γάλακτος
20 γρ. ζάχαρη άχνη
Ελάχιστο πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής

 

FOOD: Τελευταία Ενημέρωση