ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: sweatshirt με κολάν και ankle boots
 

Νέα αρχή για την ιταλική Vogue

Η ιταλική Vogue εισέρχεται σε μια νέα εποχή με το τεύχος του Ιουλίου εντελώς ανανεωμένο. Η νέα ομάδα του περιοδικού με επικεφαλής τον διευθυντή σύνταξης Emanuele Farneti προχώρησε σε αλλαγές του ιταλικού τίτλου μόδας με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, το οποίο τώρα εκδίδεται σε νέο μεγαλύτερο σχήμα με βαρύτερο και πιο γυαλιστερό χαρτί.

Ο Farneti, ο οποίος διορίστηκε επικεφαλής του περιοδικού του ομίλου Conde Nast τον περασμένο Ιανουάριο, διαδεχόμενος την αείμνηστη Franca Sozzani και ο διευθυντής δημιουργικού Giovanni Bianco αποφάσισαν να αφιερώσουν περισσότερες σελίδες σε κείμενα, αν και οι φωτογραφίες κορυφαίων φωτογράφων εξακολουθούν να καλύπτουν σημαντικό τμήμα του περιοδικού.

«Στη μακρά ιστορία του Vogue Italia, όσοι εργάστηκαν σε αυτό πριν από εμάς απέδειξαν ότι τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Πρέπει να αλλάζουν, στην πραγματικότητα - γρήγορα και διαρκώς, προκειμένου να ενημερώνουν τους αναγνώστες για τις αναδιαρθρώσεις» ανέφερε ο Farneti. «Ξεκινώντας από αυτό το τεύχος, το ανανεωμένο περιοδικό μας θα αφηγείται νέες ιστορίες χρησιμοποιώντας νέες λέξεις» πρόσθεσε.

Το εξώφυλλο με το μοντέλο Grace Elizabeth είναι του φωτογράφου μόδας Steven Meisel, μακρόχρονου συνεργάτη της ιταλικής Vogue και υπογραμμίζει τη νέα κατεύθυνση του περιοδικού με τον τίτλο «Capitolo Primo» (Κεφάλαιο Πρώτο).

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση