ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim shorts, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

Αντίο 2019…

Το 2020, την βρήκε πιο δυνατή, πιο συγκροτημένη και πιο ώριμη.

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

365 μέρες και 8760 ώρες πέρασαν σαν αστραπή από μπροστά της. Βρήκε τον εαυτό της άλλοτε να χαμογελά και άλλοτε να κατσουφιάζει. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν θεατής. Τα έζησε… όλα πολύ.

Πικράθηκε από έρωτες που απλά πέρασαν, σταμάτησαν αλλά δεν ήθελαν να συνεχίσουν. Άνθρωποι πολλοί συνωστισμός στη ζωή της. Κάποιοι πήραν το «τρένο» και πήγαν παρακάτω. Κάποιοι έμειναν στην ίδια στάση, κάποιοι άλλοι ήρθαν, είδαν και απήλθαν. Κάποιους τους έστειλε πίσω χωρίς… εισιτήριο επιστροφής. Προτίμησε τους λίγους και καλούς. Συνοδοιπόρους στα εύκολα και στα δύσκολα.

Το 2020, την βρήκε πιο δυνατή, πιο συγκροτημένη και πιο ώριμη. Αισιόδοξη και κατασταλαγμένη. Που βρήκε ευτυχία στα μικρά και με ανθρώπους διαλεγμένους ένα προς ένα. Μη τοξικούς. Κράτησε μαζί τους στιγμές.
Αποχαιρέτησε το 2019, με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και ένα γενναίο «αντίο». Για κάθε στιγμή που της χάρισε, για ωραίες αναμνήσεις που θα την συνοδεύουν για πάντα. Στις δυσκολίες που την έκαναν πιο δυνατή. Στις αδικίες που την πείσμωσαν. Στα δάκρυα που καθάρισαν τα μάτια της… και είδε με την καρδιά της.

«Σε αποχαιρετώ, 2019, όπως πρέπει. Θα ξεφορτώσω και θα ξαλαφρώσω... Θα κοιτάξω με αισιοδοξία το 2020. Θα τολμήσω όσα δεν έκανα μέχρι τώρα. Θα δοκιμάσω όσα με φόβισαν. Θα είμαι πιο ειλικρινής με όλους και πρώτα με τον εαυτό μου. Θα έχω περισσότερη υπομονή και λιγότερο εκνευρισμό. Θα πιστέψω σε θαύματα. Θα δικαιολογήσω καταστάσεις και θα δώσω ευκαιρίες που δεν έδωσα. Θα γίνω πιο δοτική και ευγνώμων.
Θα προχωρήσω... Θα μάθω να συγχωρώ και να αγαπώ πιο δυνατά. Θα ξυπνήσω το όνειρο που κοιμήθηκε… Υπόσχομαι να γυρίσω την πλάτη στον κακό μου εαυτό, να μην είμαι μίζερη και να αντιμετωπίζω τη δυσκολία που θα μού φέρει με περισσότερη τόλμη» είπε δυνατά για να τα ακούσει και η ίδια, σηκώνοντας ψηλά το ποτήρι με το λευκό κρασί και πίνοντας μια γουλιά στις υπέροχες στιγμές που αναμένει να δημιουργήσει το 2020, που την βρήκε χαλαρή στην σεζλόνγκ να μετρά αστέρια από το παράθυρο του σπιτιού της με την ευχή σύντομα να της… στείλουν κάποιον που θα κουμπώσει για πάντα στην καρδιά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Tamara Bellis on Unsplash

Το λάθος της…

Επέλεξε κάποιον που απλά δεν ήθελε να νιώσει, να αγαπήσει, να δώσει. Έκανε λάθος… γιατί πίστεψε ...
Έλενα Αποστόλου
Photo by Yuvraj Singh on Unsplash

Θα βάλει (.)

Κράτησε ότι φως βρήκε μέσα της και κάνει αποφασιστικά βήματα προς την «έξοδο»
Έλενα Αποστόλου
X