ΣΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ορεκτικά

Σούπα αβγολέμονο
  • σχολιάστε

Σούπα αβγολέμονο

Να έχετε υπόψη σας ότι όσο περνάει η ώρα το ρύζι ανοίγει με αποτέλεσμα η σούπα να πήζει. Αν σας αρέσει λοιπόν πηχτή, ετοιμάστε την από νωρίς, αφήστε την στην κατσαρόλα και ζεστάνετέ την όταν είστε έτοιμοι να σερβίρετε. Αν πήξει πολύ, μπορείτε να προσθέσετε λίγο ζεματιστό νερό για να την αραιώσετε.

Κυρίως πιάτα

Κυπριακό Burger
  • σχολιάστε

Κυπριακό Burger

Το ονομάζω Κυπριακό Burger γιατί τα φτιάχνω με το καλύτερο Κυπριακό χοίρινο, ατρησία, ρίγανη και αντί τυρί, το σερβίρω με χαλούμι και συνοδεύω με μανιτάρια σε Κουμανταρία!

Γλυκά

Χριστουγεννιάτικο κέικ της Αθηνάς
  • σχολιάστε

Χριστουγεννιάτικο κέικ της Αθηνάς

Το κέικ των Χριστουγέννων είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα μου γλυκά. Τη συνταγή αυτή τη βρήκα σ’ ένα βιβλίο χριστουγεννιάτικης μαγειρικής που αγόρασα όταν ήμουν ακόμα φοιτήτρια στο Λονδίνο. Αυτή είναι η συνταγή που φτιάχνω κάθε Χριστούγεννα.