#CATWALK_STORIES

Let me introduce myself


Heeeey!!!

Περίμενα πάρα πολύ καιρό για αυτή τη μέρα μιας αυτό το project το ’χα καλά φυλαγμένο στο συρτάρι για πολλά χρόνια! Σήμερα θεωρώ ότι έχοντας δίπλα μου τους σωστούς ανθρώπους, την κατάλληλη διάθεση και τον ανάλογο, πάντα, χρόνο ήρθε η μέρα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου. Το fashion-beauty blog μου (βεγγαλικά, χειροκροτήματα, κομφετί πετάγονται από το γραφείο μου). Μέσα από αυτό θα δείτε την αληθινή μου πλευρά… την όμορφη και -κρατηθείτε- την άσχημη! Θα τα δοκιμάσουμε όλα και θα λύσουμε όλες τις απορίες μας. Ό,τι είναι δικό μου θα γίνει δικό σας. Οι γνώσεις μου από τα 12 και κάτι χρόνια πορείας μου στο modeling, σε εξωτερικό και εσωτερικό, αλλά και τα 5 χρόνια στην τηλεόραση, οι εμπειρίες μου αλλά  και… οι απειρίες μου.

Είμαι παθιασμένη με τη μόδα - όσοι με ξέρουν ίσως και λίγο το χουν καταλάβει. Αυτό σπούδασα άλλωστε δίπλα στους καλύτερους (έτσι μου είπαν όταν έπαιρναν τα λεφτά μου). Make up, hairstyling, body language σεμινάρια, image making και φυσικά σχέδιο στην αγαπημένη μου σχολή, που εργάστηκα κιόλας ως μοντέλο, το Saint Martins στο Λονδίνο (στην είσοδο του κτηρίου υπάρχουν κάτι τραγικές φωτό μου που φορώ ένα κουτί-τύπου - σας παρακαλώ ας κάνουμε ότι δεν υπάρχουν όσοι τις έχουν δει)!

 Για μένα μόδα δεν είναι τα ακριβά, ναι οκ τα αγαπάμε και είναι καλοδεχούμενα! Αλλά είναι πιο πολύ εσωτερικό το θέμα. Είναι θέμα διάθεσης, statement, δημιουργίας και αναζωογόνησης. Μέσα από την μόδα αντλώ ενέργεια και αλλάζω τη μέρα μου. Φλερτάρω, διεκδικώ, ερωτεύομαι, γκρινιάζω,  εκφράζομαι... τα μηνύματά μου τα περνώ στους φίλους και τους συναδέλφους μου με το που με αντικρίσουν. Πιστέψτε με, κάθε φορά που περνώ μια στενοχώρια φαίνεται αμέσως στο δέρμα μου, για αυτό όμως υπάρχουν και τα προϊόντα που μαζί θα δοκιμάσουμε για να σώσουμε την κατάσταση!

 Έχω μια αδυναμία για τα παπούτσια και τις τσάντες, όπως κάθε γυναίκα εκεί έξω που σέβεται τον εαυτό της. Εκεί έχω επενδύσει τα λεφτά μου αντί να τα χάσω στις τράπεζες! Όχι δεν είναι σωστός τρόπος σκέψης και δεν τον συνιστώ σε κανέναν, είναι όμως η προσωπική μου ευχαρίστηση, και όπως έλεγε η Carrie Bradshaw, «τα λεφτά μου είναι εκεί που μπορώ να τα βλέπω! Στην ντουλάπα μου!». Και ναι! Δεν το αρνούμαι, γιατί δεν τα έχω κλεμμένα με τον κόπο μου τα έβγαλα, έχω πράγματα που κάποτε τα ’χα χρυσοπληρώσει  αλλά έχω κυρίως και από τα αλλά που τα πήρα σε τιμή καραμέλας και τα έχω το ίδιο ψηλά μες στην κάρδια μου και στην ντουλάπα μου. Ήμουν από τις τυχερές που μου χάρισαν και πολλά αυτά να ξέρετε είναι ο μικρός μου έρωτας… οτιδήποτε έχει συναισθηματική άξια δεν βγαίνει από πάνω μου και ας μην μου πάει, αγαπώ την ιστορία πίσω από αυτά.
 
Σήμερα, με τα νέα δεδομένα στον κόσμο της κρίσης, η λέξη «αυτοσυγκράτηση» είναι my new thing για αυτό και βρήκα νέους τρόπους να κρατάω τον εαυτό μου ευχαριστημένο και την μανία μου περιορισμένη. Θα την μοιραστώ μαζί σας και αν με δείτε να ξεφεύγω, περιμένω να με συμμαζέψετε!

Θα έχουμε ανοιχτή επικοινωνία με όλα τα popular social media για να με βάζετε σε αποστολές,να μοιραζόμαστε ιδέες  αλλά και λύσεις,  και, φυσικά, όταν θα πρέπει να με συμμαζεύετε, επαναλαμβάνω, να το κάνετε!


Tags: Έβελυν Καζαντζόγλου, blog, fashion, beauty, μόδα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)