ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ

Δοκιμάστε την αυγολέμονη της Αθηνάς Λοϊζίδου


Παραδοσιακή, κλασική και αγαπημένη σούπα. Να έχετε υπόψη σας ότι όσο περνάει η ώρα το ρύζι ανοίγει, με αποτέλεσμα η σούπα να πήζει. Αν σας αρέσει λοιπόν πηχτή, ετοιμάστε την από νωρίς, αφήστε τη στην κατσαρόλα και ζεστάνετέ την όταν θα είστε έτοιμοι να τη σερβίρετε. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε λίγο ζεματιστό νερό για να την αραιώσετε.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 10΄
Χρόνος ψησίματος: 15'

Για 4 μερίδες

Υλικά
80 γρ. ρύζι
1 λίτρο νερό
2 κουταλάκια ζωμός λαχανικών σε σκόνη
1 κουταλάκι αλάτι
½ κουταλάκι πιπέρι
2 αυγά
Χυμός από 2 λεμόνια

Διαβάστε την εκτέλεση στο athenasrecipes.com


Tags: σούπα, κρύο, καιρός, αυγολέμονη , εκπομπή , κρύες μέρες, Αθηνά Λοϊζίδου

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)