ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Οn Trend: Αυτή είναι μια από τις πιο απρόβλεπτες τάσεις για φέτος!

Μυρτώ Τριχείλη


Μπορεί να υπάρχει μια δυναμική τάση που αφορά τα φαρδιά πουλόβερ των μπαμπάδων μας, αλλά αυτό που μας τράβηξε περισσότερο την προσοχή είναι οι ζακέτες με κουμπιά, που έχουν γίνει ανάρπαστες αυτή τη σεζόν. Στις πιο γνωστές επιδείξεις της άνοιξης του 2019, το μήνυμα φαίνεται να είναι: αντικαταστήστε το πουλόβερ σας με μια ζακέτα! Ανεξάρτητα από το αν είναι στενή ή oversized, σε έντονο χρώμα ή με κλασσικό μοτίβο, η ζακέτα είναι το κομμάτι-σύμμαχος της φετινής χρονιάς και όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούμε, τόσο καλύτερα!

Πρόκειται για ένα ρούχο, που όλες λίγο πολύ έχουμε στη ντουλάπα μας και από "fashion item" έχει μετατραπεί σε συνώνυμο της άνεσης. Είτε μας ζεσταίνει τις μέρες με πολύ κρύο, ή απλά τη ρίχνουμε πάνω μας όταν κάνουμε δουλειές μέσα στο σπίτι. Καιρός, λοιπόν, να αντιστρέψουμε αυτή τη συνήθεια και να δώσουμε την ευκαιρία στην παλιά ζακέτα μας να...λάμψει!

Αυτή η νέα είσοδος στα φετινά trends έχει ήδη εμπνεύσει τα πιο hot σύνολα της μόδας του δρόμου και οι εικόνες μιλούν από μόνες στους. Παίρνοντας ιδέες από τα πιο επιτυχημένα looks, μπορούμε να φορέσουμε τη ζακέτα μας κλειστή μέσα από το ψηλόμεσο παντελόνι μας ή να τη χρησιμοποιήσουμε ως "layering" πάνω από ένα εφαρμοστό σύνολο, τονίζοντας τη μέση μας με μια ζώνη από πάνω.

- Tip: Οι φαρδιές ζακέτες είναι ένα από τα ιδανικότερα κομμάτια για να δώσουμε χρώμα σε ένα μποέμικο σύνολο. Επιλέγουμε ριγέ, καρό, αλλά και σύγχρονα rainbow μοτίβα και αναβαθμίζουμε το στυλ μας με δόσεις από τα 70's!


Tags: ζακέτα, φθινόπωρο, γυναίκα, ντύσιμο, σεζόν, street, style, τάσεις, clothes, must, have, trend

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)