ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Οι τάσεις που αξίζει να υιοθετήσεις αυτό το ΣΚ


 • Do it like Victoria

  Do it like Victoria

 • Επιλέξτε cycle shorts για ένα sporty σύνολο

  Επιλέξτε cycle shorts για ένα sporty σύνολο

 • Eπιλέξτε ένα μονόχρωμο σύνολο και ugly ή χρωματιστά sneakers

  Eπιλέξτε ένα μονόχρωμο σύνολο και ugly ή χρωματιστά sneakers

 • To ριγέ παντελόνι θα αναβαθμίσει κάθε σας σύνολο

  To ριγέ παντελόνι θα αναβαθμίσει κάθε σας σύνολο

 • Επιλέξτε ριγέ παντελόνι με το αγαπημένο σας T-shirt

  Επιλέξτε ριγέ παντελόνι με το αγαπημένο σας T-shirt

 • Tα φλουό χρώματα θα κυριαρχήσουν

  Tα φλουό χρώματα θα κυριαρχήσουν

 • Αν επιλέξτε φλουό ρίξτε τους τόνους στο υπόλοιπο σύνολο

  Αν επιλέξτε φλουό ρίξτε τους τόνους στο υπόλοιπο σύνολο

 • Αναβαθμίστε το σύνολο σας με φλουό αξεσουάρ

  Αναβαθμίστε το σύνολο σας με φλουό αξεσουάρ

Μπορεί να μπήκαμε για τα καλά στην νέα σεζόν και στο Φθινόπωρο αλλά ο καιρός κάνει ότι θέλει από ότι φαίνεται και εμείς ακολουθούμε. Όλα αυτά που θα κάνουν το Σαββατοκύριακο σας ξεχωριστό, ιδιαίτερο και στιλάτο.

Επενδύστε σε ένα sporty σύνολο.Όπως λένε και οι σχεδιαστές η συγκεκριμένη τάση παραμένει τόσο έντονη και hot αφού ο κόσμος την ζητάει και την αγαπάει. Ο λόγος για το sporty που και αυτή τη σεζόν έχει κυριαρχήσεις στους οίκους και στα high street καταστήματα. Μια τάση που έχουμε πολλούς λόγους να αγαπάμε, αφού το να φορέσεις το sporty shorts σου έχει απενεχοποιηθεί ακόμη και για τις βραδινές σου εμφανίσεις. Επιλέξετε γηίνες, παλ αποχρώσεις η λευκό χρώμα για να δείχνει ακριβό και chic το σύνολο σας.

Η διάθεση παραμένει ανεβασμένη κυρίως επειδή είναι Σαββατοκύριακο, οπότε έχετε ακόμη ένα λόγο για να επενδύστε σε φλουό χρώματα. Με αυτή την τάση ίσως θυμηθείτε τα μαθητικά και τα φοιτητικά σας χρόνια και ίσως σας εμπνεύσουν τα highlighters που κρατούσατε τότε. Κίτρινο, πορτοκαλί, γαλάζιο, και ροζ φλουό είναι τα χρώματα που δημιουργούν το πιο tricky trend της σεζόν. Μια τάση που μας ταξιδεύει πίσω στο ’90, όπου αυτά τα χρώματα αποτελούσαν must. Ο οίκος Balenciaga τα ανέδειξα δειλά δειλά με τους άλλους οίκους να συμφωνούν πανηγυρικά. Έντονα χρώματα, φωτεινά, επιβλητικά έτσι ώστε να μην περνάτε από πουθενά απαρατήρητες.Τολμήστε color blocking συνδυάζοντας δύο φλουό χρώματα μεταξύ τους.

Επιλέξτε ένα Ριγέ παντελόνι αφού μπορεί πολύ εύκολα να συνδυαστεί με όλα τα κομμάτια σας .Με ρετρό αισθητική γίνεται η αγαπημένη επιλογή των fashion girls και εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να διαφωνήσουμε. Μπορείς να το συνδυάζεις με διαφορετικά μοτίβα δημιουργώντας color blocking ή με το αγαπημένο σου T-shirt. Το συγκεκριμένο μοτίβο προσθέτει πόντους στο ύψος σας λόγω των κάθετων γραμμών.

 


Tags: ΣΚ, Σάββατο, Κυριακή, Σαββατοκύριακο, street style, μόδα, τι να φορέσεις

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)