ΟΜΟΡΦΙΑ

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια των Beautyline


Η νέα τηλεοπτική διαφήμιση των Beautyline γίνεται και φέτος talk of the town στον κόσμο των media! Λαμπερό κάστινγκ, αναπάντεχα δημιουργικά κόνσεπτ και διάλογοι που ξεχειλίζουν από χιούμορ συνδυάζονται ιδανικά για να δούμε στην οθόνη μας μια νέα σειρά από απολαυστικά διαφημιστικά σποτ με χειμαρρώδη επικοινωνιακή δυναμική.

Η Ιζαμπέλα Κογιεβίνα, πιο όμορφη και πιο φρέσκια από ποτέ, επανέρχεται δριμύτερη στον πρωταγωνιστικό ρόλο της απαιτητικής σύγχρονης γυναίκας που «τα θέλει όλα» από το κατάστημα στο οποίο εμπιστεύεται την ομορφιά και τη θηλυκότητά της. Όπου “ΟΛΑ” σημαίνει επιλογές, οικονομία, ευκολία, άνεση και - πάνω απ’ όλα - εκείνο που κάνει τα Beautyline μοναδικά και εμπεριέχεται στο μότο: “Αισθάνομαι Όμορφα’’. Παρτενέρ της, ο νεαρός εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός Γιώργος Αναγιωτός που δείχνει ότι θα είναι το πιο hot όνομα στη νέα φουρνιά ποιοτικών ηθοποιών.

Η «φοβερή και τρομερή» ομάδα μάρκετινγκ των Beautyline με την Χρυστάλα Κουρή και την Όλγα Παουλλή έκανε και αυτή τη φορά εκπληκτική δουλειά αποδεικνύοντας ότι έχει σπάνια αποθέματα γνώσης, έμπνευσης και οργανωτικής ικανότητας. Το σενάριο, τους διαλόγους  και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Χρίστος Καρκαμπούλιας, το εκπληκτικό production design η Σόσε Εσκιτζιάν - Νικολαίδη, ενώ στο make up "ζωγράφισε" ο senior make up artist  των Beautyline Μιχάλης Ορφανίδης. Τα γυρίσματα έγιναν στον υπέροχο χώρο του venue ROYAL, στην Παλιά Λευκωσία.

Εταιρεία Παραγωγής: SEMIO
Σκηνοθέτης: Χρίστος Καρκαμπούλιας
Executive Producer: Chris Malapitan
Διευθυντής Φωτογραφίας: Σωφρόνης Σωφρονίου
Production designer: Σόσε Εσκιτζιάν – Νικολαΐδη
Make up: Μιχάλης Ορφανίδης


Tags: Ομορφιά, beauty, Beautyline, τηλεοπτική καμπάνια

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)