ΣΑΛΑΤΕΣ

Σαλάτα με κινόα και edamame Foodsaver


ΥΛΙΚΑ
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 κουταλιά κρεμμύδι ψιλοκομμένο
50  ml  λευκό καρσί
1 ποτήρι ψημένο και κατεψυγμένο κινόα από τα καταστήματα FOOD SAVER
150 γρ. κατεψυγμένα edamame από τα καταστήματα FOOD SAVER
1/2 ποτήρι λάχανο ψιλοκομμένο
½  ποτήρι φύλλα σπανάκι
Για την σος
20 γρ. ελαιόλαδο
10γρ. λευκό ξύδι
30 γρ. μέλι
αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το κρεμμύδι με το  κινόα το οποίο πρώτα σπάζουμε λίγο με ένα πιρούνι σε κομματάκια. Ρίχνουμε στο τηγάνι το κρασί και μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε στο τηγάνι το edamame και ανακατεύουμε. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σος.
Για να σερβίρουμε, ανακατεύουμε το κίονα και το edamame με το σος και τα σαλατικά.


Tags: στης Αθηνάς, εύκολα, σπιτικά, σαλάτα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)