ΟΜΟΡΦΙΑ

H Kim K. στη νέα της καμπάνια φοράει μόνο το άρωμα της

Νάκης Αντωνίου


Οι Kardashian-Jenner φαίνεται πως έχουν πάρει πολύ σοβαρά τις επενδύσεις στη βιομηχανία της ομορφιάς. Κυρίως η Kim Kardashian που φαίνεται πως ΄διεισδύει όλο και περισσότερο στις επιχειρήσεις που έχουν να κάνουν με καλλυντικά και αρώματα. Δεν έχει περάσει καιρός από το λανσάρισμα του Candy Hearts (που κυκλοφόησε Αγίου Βαλεντίνου και στάληκε μέσα σε σοκολατένια κουτιά σε σχήμα καρδιάς), και η Kimmy έχει έτοιμο ήδη το επόμενο βήμα της. 

Για τη νέα σειρά αρωμάτων ''KKW Body'' ποζάρει εντελώς γυμνή με τα επίμαχα σημεία σχεδόν φάτσα φόρα στις συσκευασίες και εμείς δεν ξέρουμε πως να το αντιμετωπίσουμε.  

Φυσικά κάποιοι έσπευσαν στο Twitter να εκφράσουν τα παράπονά τους για τις προκλητικές φωτογραφίες, ενώ άλλοι την επαίνεσαν που παρουσιάζει το σώμα σαν μορφή τέχνης. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από την Vanessa Beecroft που συνεργάζεται εδώ και χρόνια τόσο με την Kim όσο και με τον Kanye για τις συλλογές Yeezy. 

Το πώς θα είναι τα μπουκάλια των αρωμάτων είναι ακόμα άγνωστο αλλά πολλοί πιστεύουν πως θα μοιάζουν με τη θρυλική σειρά αρωμάτων του Jean Paul Gaultier που είχαν το σχήμα σώματος ενός άνδρα και μιας γυναίκας. 


Tags: kim kardashian, άρωμα, kanye west