ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Μ.Παρασκευή: είναι η ιδανική ευκαιρία να επενδύσεις σε αυτά τα σύνολα

Μαρίνα Χαραλάμπους


 • Ένα cigarette παντελόνι θα είναι η ιδανική λύση για την συγκεκριμένη ημέρα

  Ένα cigarette παντελόνι θα είναι η ιδανική λύση για την συγκεκριμένη ημέρα

 • Μπορείτε νε δημιουργήσετε ένα total black σύνολο ολοκληρώνοντας με γόβες και παλτό γιατί το βράδυ ο καιρός είναι πιο κρύος

  Μπορείτε νε δημιουργήσετε ένα total black σύνολο ολοκληρώνοντας με γόβες και παλτό γιατί το βράδυ ο καιρός είναι πιο κρύος

 • Ένα midi φόρεμα θα είναι ιδανικό για την εκκλησία

  Ένα midi φόρεμα θα είναι ιδανικό για την εκκλησία

 • Επιλέξτε την hot τάση της σεζόν που είναι η midi φούστα

  Επιλέξτε την hot τάση της σεζόν που είναι η midi φούστα

 • Ένα ψηλόμεσο flared παντελόνι θα αναδείξει την μέση σου

  Ένα ψηλόμεσο flared παντελόνι θα αναδείξει την μέση σου

 • Μπορείς να επενδύσεις στο μαύρο skinny jeans συνδυάζοντας το με ankle boots

  Μπορείς να επενδύσεις στο μαύρο skinny jeans συνδυάζοντας το με ankle boots

 • Aν αγαπάτε το πιο sporty look επιλέξτε αθλητικό παντελόνι, συνδυάζοντας το με ankle boots δημιουργώντας ένα athleisure σύνολο.

  Aν αγαπάτε το πιο sporty look επιλέξτε αθλητικό παντελόνι, συνδυάζοντας το με ankle boots δημιουργώντας ένα athleisure σύνολο.

 • Η off-shoulder μπλούζα θα δώσει ρομαντικό twist στο σύνολο σου

  Η off-shoulder μπλούζα θα δώσει ρομαντικό twist στο σύνολο σου

Αφού είναι Μεγάλη Παρασκευή το μαύρο χρώμα θα έχει την τιμητική του. Μια επιλογή που είναι Διαχρονική, ασφαλής και κλασσική. Το μαύρο ήταν, είναι και θα είναι ο Βασιλιάς στα γυναικεία ρούχα, και κανένα χρώμα δεν μπορεί να το αντικαταστήσει και να σου χαρίσει όσα εκείνο σου προσφέρει. Εξάλλου ας μην ξεχνάμε πως το καθιέρωσε η υπέρτατη Coco Chanel, που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το στιλ της. Υπάρχουν όμως κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξουμε στο στην συγκεκριμένη επιλογή.

Προσέξτε έτσι ώστε να μην φορέσετε διαφορετικά υφάσματα γιατί θα ξεχωρίζουν και το αποτέλεσμα θα φαίνεται βαρετό και κακόγουστο. Αλλά όταν λέμε διαφορετικά υφάσματα, εννοούμε να κάνουν αντίθεση. Επίσης αν επιλέξετε το ίδιο ύφασμα προσέξτε την απόχρωση του μαύρου. Πρέπει να είναι η ίδια, σε όλα τα κομμάτια που θα υπάρχουν πάνω σου.

Η Μεγάλη Παρασκευή είναι η ιδανική ευκαιρία για να επενδύσεις στο μαύρο χρώμα, ίσως και για τελευταία φορά πριν αλλάξεις γκαρνταρόμπα για την άνοιξη. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να φοράς μαύρο χρώμα αφού για πολλές από εμάς είναι all time classic. Μπορείς να επενδύσεις σε φούστα αν πρόκειται να πας εκκλησία. Επέλεξε cigarette παντελόνι για να δημιουργήσεις πιο chic σύνολα.

Aν αγαπάτε το πιο sporty look επιλέξτε αθλητικό παντελόνι, συνδυάζοντας το με ankle boots δημιουργώντας ένα athleisure σύνολο. Μια off shoulders μπλούζα θα δώσει ένα ρομαντικό twist στο σύνολο σας.


Tags: μαύρο χρώμα, επιλογή, αυτή τη σεζόν, outfits, Άνοιξη 2018, γυναίκα, Μεγάλη Παρασκευή, Πάσχα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)