ΟΜΟΡΦΙΑ

Αν σου αρέσει το γιασεμί πρέπει να αποκτήσεις αυτό το άρωμα

Σταύρη Φράγκου


Ενσαρκώθηκε από την Angelina Jolie, μια μητέρα, μια γυναίκα, ελεύθερη, γενναιόδωρη, αφοσιωμένη, το Mon Guerlain είναι ένας φόρος τιμής στη σημερινή θηλυκότητα.

Θηλυκότητα…
Μια από τις πιο πολύτιμες και μυστηριώδεις λέξεις στην αγγλική γλώσσα. Διακριτική, ευδιάκριτη και επιθυμητή, η θηλυκότητα γοητεύει, ταράζει και συγκλονίζει. Λέγεται ότι είναι εύθραυστη, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια απίστευτη δύναμη επειδή είναι μια πηγή ζωής, το σημείο της αρχής, της αυθεντικότητας. Οι γυναίκες έχουν πολλές διαφορετικές πτυχές. Μια πολύπλευρη θηλυκότητα, περήφανη και χειραφετημένη, αλλά ήπια και αποφασιστική εξίσου, ποτέ δεν εγκαταλείπει και πιστεύει στα όνειρά της. Τουλάχιστον ένα άρωμα ήταν απαραίτητο για να ειπωθεί αυτή η ιστορία.

ΛΕΠΤΟ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟ
Μια φρέσκια και ευγενική ερμηνεία εμπνευσμένη από ένα λουλούδι που ξετυλίγεται στην πρωινή δροσιά. Μια νέα πτυχή της θηλυκότητας που διερευνήθηκε από τον αρωματοποιό του γαλλικού οίκου Guerlain.
«Για αυτή τη σύνθεση, θέλαμε να επικεντρωθούμε στην λουλουδάτη πτυχή και το έχουμε διαμορφώσει σαν ένα μπουκέτο λευκών λουλουδιών, αυξάνοντας το γιασεμί Sambac, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας του Mon Guerlain», εξηγεί η Delphine Jelk, η οποία συν-δημιούργησε αρώματα με τον Thierry Wasser, τον master αρωματοποιό του οίκου.
«Η ηλιόλουστη, φωτεινή και γενναιόδωρη πτυχή της θηλυκότητας εκφράζεται μέσα από την υπερβολική δόση γιασεμιού, όπως και η συνάδελφος μου η Delphine», προσθέτει ο Thierry Wasser.ΦΩΤΕΙΝΟ ΓΙΑΣΕΜΙ
Αυτό το εξαιρετικό ακατέργαστο συστατικό που χρησιμοποιείται σε μεγάλες ποσότητες είναι μια εντυπωσιακή κίνηση από τον αρωματοποιό, ο οποίος παρουσιάζει ιδιαίτερα τη συμφωνία τηςλεβάντας-βανίλιας του Mon Guerlain. Αυτό το τετράπλευρο μπουκάλι σχεδιασμένο από τον Gabriel Guerlain δημιουργήθηκε από τον οίκο Baccarat το 1908. Έχει παρουσιάσει θρυλικά αρώματα και με τα χρόνια έχει καθιερωθεί ως ένα από τα εικονικά μπουκάλια του οίκου Guerlain, εμπνέοντας μια σειρά από καλλιτέχνες και σχεδιαστές, που το έχουν επαναερμηνεύσει μέσα από τις δημιουργίες τους. Με στρογγυλεμένες γωνιές, βελτιωμένο, γραφικό και συγκρατημένο, έχει εμπνευστεί από ένα μπουκάλι του αλχημιστή και οφείλει το όνομά του «τετράφυλλο» στο πώμα του, που είναι σκαλισμένο από ένα συμπαγές μπλοκ ώστε να αποκτήσει τετράπλευρο σχήμα. Συνδυάζοντας τις αντιθέσεις που εκφράζονται από τη δύναμη των τέλειων γραμμών και τον αισθησιασμό των καμπύλων, προκαλεί μια ισχυρή, ελεύθερη και αισθησιακή θηλυκότητα.
Για 190 χρόνια, πέντε γενεές αρωματοποιών του οίκου Guerlain αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της αρωματοποιίας. Για 190 χρόνια εξερευνούν τον πλανήτη αναζητώντας σπάνιες και πολύτιμες πρώτες ύλες, εφευρίσκοντας τολμηρές νέες συμφωνίες και δημιουργώντας πάνω από 1.100 αρώματα ...


Tags: ομορφιά , γυναίκα, Guerlain, Angelina Jolie , celebs, άρωμα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)