ΟΜΟΡΦΙΑ

Το νέο προϊόν ματιών της Chanel περιέχει ελληνική μαστίχα

Σταύρη Φράγκου


  • Το Blue Serum Eye φωτίζει τα μάτια.

    Το Blue Serum Eye φωτίζει τα μάτια.

Το 2017, η Chanel δημιούργησε το Blue Serum, έναν έντονο ορό αναζωογόνησης που χρησιμοποιείται στην αρχή της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς κάθε γυναίκας για πιο νεανικό, πιο σφριγηλό και πιο υγιές δέρμα με διάρκεια.

Συγκεντρώνει τρία συστατικά μακροζωίας, που καταναλώνονται σε περιοχές του κόσμου, όπου οι άνθρωποι ζουν καλύτερα και περισσότερο. Με την αποκάλυψη των μυστικών της μακροζωίας του δέρματος, o oίκος Chanel προσφέρει εμπνευσμένη, ολιστική φροντίδα.

Είναι σχεδιασμένο για όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να διατηρήσουν την νεανική τους εμφάνιση, με αυτοπεποίθηση και ηρεμία, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, ενώ παραμένουν πιστές στον εσωτερικό εαυτό τους, έτσι ώστε να μπορούν να λάμπουν όπως ποτέ άλλοτε.

Το 2018, η σειρά Blue Serum επεκτείνεται με ένα προϊόν φροντίδας ειδικά για την περιοχή των ματιών, φτιαγμένο για γυναίκες που αναζητούν άμεσα πιο φρέσκα και φωτεινά μάτια με νεανικότητα που διαρκεί. Είναι ευρέως γνωστό ότι η περιοχή των ματιών είναι λεπτή και ευάλωτη, ενώ κινδυνεύει από αφυδάτωση και πρόωρη γήρανση. Λιγότερο λεία και λαμπερή, χάνει την ομορφιά και τη νεανικότητα της με τα χρόνια, μειώνοντας την αυτοπεποίθηση.

Προκειμένου να ανταποκριθεί απόλυτα στις ακριβείς ανάγκες της περιοχής των ματιών, η Chanel Research έχει επιλέξει ενυδατικούς, προστατευτικούς παράγοντες που καταπολεμούν το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους, και τους συνδυάζει με τα τρία συστατικά μακροζωίας Blue Serum: πράσινο καφέ από την Nicoya στην Κόστα Ρίκα, μαστίχα από την Ελλάδα και ελιά από τη Σαρδηνία.

Χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο τις αντίστοιχες ιδιότητες τους, κάθε ένα από τα συστατικά του Blue Serum Eye επιλέχθηκε προσεκτικά και μετασχηματίστηκε από την Chanel Research σε ένα καθαρό και ισχυρό ενεργό συστατικό, χρησιμοποιώντας
εξειδικευμένες διαδικασίες εξαγωγής.

- Πράσινος καφές PFA από τον Κόστα Ρίκα: Συλλέγεται με το χέρι, στη συνέχεια ξηραίνεται στον ήλιο και δίνει το εκχύλισμα του χρησιμοποιώντας την διαδικασία PolyFractioning. Ο καφές είναι γνωστός για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

- Ελαιόλαδο από ελιές της Σαρδηνίας: Από την μία λάδι πλούσιο σε βασικές λιπαρές ουσίες και οξέα και από την άλλη φύλλα ελιάς που είναι ιδιαίτερα πλούσια σε πολυφαινόλες, συνδυάζονται με μια τεχνική οικολογικής εκχύλισης και εξασφαλίζουν την προστασία του δέρματος.

- Εκχύλισμα ελληνικής μαστίχας: Μαζεύεται από τοπικό συνεταιρισμό και στην συνέχεια υποβάλλεται σε εκχύλιση με κρύο CO 2 για τη διατήρηση των ιδιοτήτων της.


Το μυστικό του Blue Serum Eye
Το περίγραμμα των ματιών είναι πιο ομαλό, πιο σταθερό και πιο ομοιόμορφο. Η ηλικία και ο χρόνος δεν είναι πλέον αντίπαλος, αλλά μάλλον μια ευκαιρία να αποκαλύψετε τις πολλαπλές όψεις της ομορφιάς σας.

Σχηματίστηκε για την ευαίσθητη περιοχή του περιγράμματος των ματιών. Αποτελείται από ένα σύμπλεγμα ενάντια στο πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους, καθώς και ένα ενυδατικό σύμπλεγμα που εξομαλύνει και διορθώνει το περίγραμμα των ματιών.

Η λεπτή υφή λιώνει και απορροφάται απίστευτα γρήγορα,προσφέροντας ασύγκριτα φρέσκια αίσθηση. Κατά την εφαρμογή, το δέρμα ενυδατώνεται άμεσα και μειώνονται οι μαύροι κύκλοι. Τα μάτια δείχνουν πιο νεανικά και φωτεινά την ίδια στιγμή και το αποτέλεσμα έχει διάρκεια.


Πώς χρησιμοποιείται

Εφαρμόστε το Blue Serum Eye κάθε πρωί ή/και το βράδυ, μόνο του ή πριν από το συνηθισμένο προϊόν περιποίησης των ματιών σας. Για καλύτερα αποτελέσματα, εκτελέστε την ειδική τεχνική μασάζ που προτείνουν τα εργαστήρια Chanel.

Τοποθετήστε τους δύο αντίχειρες σας από την εξωτερική πλευρά τους, πάνω στις εσωτερικές γωνίες των ματιών. Εκπνεύστε ενώ πιέζετε και αφήστε το βάρος του κεφαλιού σας να πέσει ενάντια στους αντίχειρες (3 φορές).
Κρατώντας με τον ίδιο τρόπο τους αντίχειρες σας, κάντε απαλές κινήσεις λείανσης στο επάνω (3 φορές) και στο κάτω βλέφαρο (3 φορές), ενώ εκπνέετε.
Για να ολοκληρώσετε και να χαλαρώσετε εκτελέστε 3 κυκλικές κινήσεις στους κροτάφους, στη συνέχεια πίσω από τα αυτιά και τελειώστε με μασάζ στο κόκαλο στην βάση του λαιμο


Tags: Blue Serum Eye, Chanel, ομορφιά, γυναίκα, Blue Serum, βλέμμα, μάτια

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)