ΟΜΟΡΦΙΑ

Tο νέο Coco Mademoiselle είναι για τις γυναίκες που πάντα θέλουν περισσότερα

Σταύρη Φράγκου


Η ΣΚΑΝΔΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΤΗΣ MADEMOISELLE ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΣΦΡΗΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ

Το 2001 η αυγή μιας απροσδόκητης φόρμουλας ξεκίνησε ένα απρόβλεπτα οσφρητικό κίνημα. Μια σύνθεση δύο επιπέδων που συνδυάζει τη φρεσκάδα των εσπεριδοειδών με το αισθησιακό κύμα του εκλεπτυσμένου πατσουλί. Ένα ξύλο νέας γενιάς, το οποίο έχει αποξηρανθεί, κλασματωθεί και διασπαστεί ώστε να μην μείνει τίποτα περισσότερο εκτός από την «καρδιά» του αρώματος που αποτυπώνεται πάνω στο δέρμα. Ένα άρωμα που δημιουργήθηκε για επαναστατικές προσωπικότητες με κομψό γούστο, με το COCO MADEMOISELLE ξεκίνησε και μια νέα μορφή αποπλάνησης.Το 2018, το COCO MADEMOISELLE επαναφέρει την επικράτειά του. Το COCO MADEMOISELLE Eau de Parfum Intense, που παραμένει πιστό στα ανατολίτικα του στοιχεία , είναι για όλες τις γυναίκες που αγκαλιάζουν ολόψυχα τον ανυπόταχτο χαρακτήρα τους, το πάθος τους και την υπερβολή τους με ένα ανοιχτό χαμόγελο. Ένα γοητευτικό άρωμα που έχει ισχυρό αντίκτυπο, και δεν πρόκειται να ξεχαστεί. Μια δημιουργία για τις γυναίκες που πάντα θέλουν περισσότερα ...

ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ
Όπως το COCO MADEMOISELLE Eau de Parfum, το οποίο κυμαίνεται ανάμεσα στην φαινομενική επιδεξιότητα και τον ισχυρό χαρακτήρα του, ανάμεσα στη φρεσκάδα του φλοιού των εσπεριδοειδών και την έντονη φλόγα του ξύλου, το COCO MADEMOISELLE Eau de Parfum Intense κάνει αυτό το παιχνίδι της αποπλάνησης ακόμα πιο έντονο.


"Ήθελα να παραμείνω κοντά στην αρχική φόρμουλα, δίνοντάς της μια εντελώς νέα διάσταση", εξηγεί ο Olivier Polge, Δημιουργός-Αρωματοποιός του Οίκου. «Ήθελα να αυξήσω τις αναλογίες του πατσουλί. Να το φτάσω στα όρια του. Να απελευθερώσω τη δυναμική που αφήνει πάνω στο δέρμα, χωρίς όμως να αλλοιωθεί ή να αλλάξει η φρεσκάδα των κύριων μυρωδιών». 
Μπορεί λοιπόν κανείς να αναγνωρίσει το πορτοκάλι της Σικελίας και το περγαμόντο της Καλαβρίας, τόσο καλά όσο τους φρουτώδεις τόνους που κάνουν το COCO MADEMOISELLE να ξεχωρίζει.
Αλλά μέσα σε λίγα λεπτά, το ινδονησιακό πατσουλί ριζώνει και αναβλύζει γύρω από την καρδιά του τριαντάφυλλου και του γιασεμιού. Για να δημιουργήσει ένα ακόμα διαχρονικό άρωμα που μαγνητίζει, ο αρωματοποιός Olivier Polge συνδύασε ένα υψηλότερο ποσοστό φύλλων πατσουλί με ένα αρμονικό κεχριμπάρι που αποτελείται από φασόλια Tonka και βανίλια Μαδαγασκάρης.
Αυτά είναι τα μυστικά που καταστούν το COCO MADEMOISELLE πιο εθιστικό από ποτέ.


Tags: ομορφιά, γυναίκα, ηθοποιός, άρωμα, νέο, Chanel

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)