ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Ποια πασαρέλα; Η καλύτερη επίδειξη μόδας στο Μιλάνο βρίσκεται στο δρόμο

Κατρίνα Πίτρακκου


  • Η πρώτη μέρα στο Μιλάνο δεν ήταν τόσο υπερβολική όσο θα περίμενε κανείς.

    Η πρώτη μέρα στο Μιλάνο δεν ήταν τόσο υπερβολική όσο θα περίμενε κανείς.

Μπορούμε να πούμε ότι μετράμε αντίστροφα της μέρες για την εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο, και να που επιτέλους είναι εδώ για να μας ανταμείψει. Και όχι, δεν μιλάμε φυσικά για τις επιδείξης μόδας, αλλά για την πασαρέλα που ''στήνεται'' στο δρόμο με όλες τις μεγάλες σταρ να παρουσιάζουν τα αγαπημένα τους σύνολα.

Από την Gilda Ambrosio μέχρι την Anna dello Russo, όλα τα μεγάλα ονόματα που φιγουράρουν στο Instagram μας καθημερινά βρέθηκαν στην μητρόπολη της μόδας.

Η αλήθεια είναι πως, η street μόδα στο Μιλάνο δεν ήταν τόσο ''πλούσια'' όσο ίσως πολλοί θα περιμέναν αλλά αυτό δεν μας απογοήτευσε καθόλου. Το αντίθετο θα λέγαμε. Μπορεί η ιταλική μόδα να είναι συνώνυμη με την υπερβολή, όμως τα κορίτσια στους δρόμους μάλλον επέλεξαν πιο χαλαρές εμφανίσεις ανεβάζοντας όμως το sporty chic σύνολο σε άλλο επίπεδο με εμάς τις υπόλοιπες να πέρνουμε σημειώσεις παρασκηνιακά.

Φυσικά δεν έλειπε καθόλου η πολυτέλεια, ακόμα και στα πιο χαμηλού προφίλ σύνολα με τα ιταλικά brands, με πρωτοστάτη φυσικά τον οίκο Gucci, να δίνουν ρεσιτάλ. Την ίδια στιγμή ακόμα και τα λεοπάρ παλτό συνδυάστηκαν με ''ugly sneakers'' τα περίφημα ''άσχημα'' αθλητικά παπούτσια που ''παρέσυραν'' ακόμα και τις πιο θηλυκές Ιταλίδες.


Tags: street fashion, Μιλάνο, εβδομάδα μόδας

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)