ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ βραβεύονται για την κοινωνική τους δράση


Μέσω του θεσμού REACTION Excellence Awards, ο μη κυβερνητικός οργανισμός REACTION βράβευσε τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για την κοινωνική τους προσφορά. Η διάκριση αυτή αποτελεί την αναγνώριση του συνολικού κοινωνικού έργου των Υπεραγορών, το οποίο περιλαμβάνει δράσεις για την υγεία, το περιβάλλον, την εκπαίδευση και τον πολιτισμό.

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, βρίσκονται σταθερά στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη, αλλά και του συνόλου γενικότερα. Όσον αφορά την υγεία, ιδιαίτερα σημαντική είναι η προσφορά τους σε κοινωφελή ιδρύματα και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς καθώς και οι πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τα θέματα αυτά. Πολλές από τις δράσεις των Υπεραγορών σχετίζονται με τη βελτίωση της ζωής των παιδιών και πιο συγκεκριμένα με τη σωστή διατροφή και την άσκηση, αλλά και με το περιβάλλον, τον πολιτισμό και την προστασία των ζώων.

Η υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ κ. Ελίνα Θεοδότου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στον οργανισμό REACTION για τη βράβευση των Υπεραγορών και πρόσθεσε: «Το βραβείο που μας απονεμήθηκε για την προσφορά μας στην κοινωνία της Κύπρου αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη αναγνώριση. Σε κάθε μας προσπάθεια έχουμε στόχο το κοινό καλό, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα ζωής. Μέσα από την προώθηση προγραμμάτων που αφορούν το παιδί, το περιβάλλον, την υγεία, τα ζώα και άλλα κοινωνικά θέματα, ευελπιστούμε ότι το 2018 θα καταφέρουμε να ευαισθητοποιήσουμε ακόμα περισσότερους συνανθρώπους μας».