ΟΜΟΡΦΙΑ

Το νέο άρωμα Cacharel είναι σαν κραγιόν και μυρίζει ανεξαρτησία

Σταύρη Φράγκου


  • Συνώνυμα της νεότητας και της ελευθερίας από το 1978, τα αρώματα Cacharel δημιουργούνται για να εκφράζουν οσφρητικά κάθε στάδιο της ζωής μιας νεαρής γυναίκας.

    Συνώνυμα της νεότητας και της ελευθερίας από το 1978, τα αρώματα Cacharel δημιουργούνται για να εκφράζουν οσφρητικά κάθε στάδιο της ζωής μιας νεαρής γυναίκας.

Συνώνυμα της νεότητας και της ελευθερίας από το 1978, τα αρώματα Cacharel δημιουργούνται για να εκφράζουν οσφρητικά κάθε στάδιο της ζωής μιας νεαρής γυναίκας. Μετά την επιτυχία του Anaïs Anaïs, το πρώτο άρωμα κάθε κοριτσιού και του best-seller Amor Amor που αποτέλεσε τη διακήρυξη της πρώτης αγάπης, σήμερα η Cacharel βρίσκεται στο επόμενο ορόσημό της, προσφέροντας στις γυναίκες το πρώτο άρωμα ανεξαρτησίας: "Yes I Am."

Το κάλεσμα για μια ολόκληρη γενιά:
Ένα άρωμα δύναμης.
Ένα άρωμα αυτοπεποίθησης.
Ένα σύμβολο της μεταμόρφωσης σε μια ισχυρή, ανεξάρτητη γυναίκα. Μια δήλωση απόλυτα συνειδητοποιημένης θηλυκότητας.
Μια δήλωση αυτοεπιβεβαίωσης μιας νεαρής γυναίκας που γράφει τη δική της ιστορία, μια νεαρή γυναίκα που ορίζει μόνη της ποια είναι και πού οδεύει.

Yes I Am. Με ‘I’ κεφαλαίο.

Η Cacharel προκαλεί επανάσταση στο design των αρωμάτων. Το κόκκινο κραγιόν αναλαμβάνει ένα νέο ρόλο και μεταμορφώνεται σε ένα άρωμα δύναμης. Όπως το άρωμα, έτσι και το κραγιόν δείχνει ότι αγαπάς τον εαυτό σου. Και τα δύο έχουν τη δύναμη να αλλάζουν τον τρόπο που κινείσαι σε αυτό τον κόσμο. Η Cacharel δημιουργεί ένα ολοκαίνουργιο design αρώματος, ένα μανιφέστο δύναμης. Ένα μπουκάλι που το επιδεικνύεις σαν όπλο αυτοεπιβεβαίωσης και το κρατάς θριαμβευτικά ψηλά.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
Μια διπλή προσέγγιση. Ένα αντικείμενο που κλείνει μέσα του τον πόθο. Μεγαλύτερο από ένα κραγιόν, το ελκυστικό μπουκάλι του Yes I Am δημιουργήθηκε για να εντυπωσιάζει. Προκλητικό, κρύβει την πραγματική φύση του πίσω από το design του. Ένα άρωμα που ξεχωρίζει μέσα σε ένα δωμάτιο με αρώματα. Μια αλληλουχία εντυπωσιακών χρωμάτων, από το βαποριζατέρ που έχει το κόκκινο του κραγιόν, μέχρι τον αχνό χρυσό λαιμό και το σκούρο γκρι γυάλινο μπουκάλι του. 
Μια συνάντηση αντιθέσεων: το κόκκινο και το χρυσό κάνουν αντίθεση με την υφή του σκούρου γυαλιού με τα καπιτονέ σχέδια. Το βαποριζατέρ δεν είναι οποιοδήποτε κόκκινο, είναι το απόλυτο κόκκινο. Το κόκκινο που τραβά όλα τα βλέμματα. Ένα τέλειο κόκκινο κραγιόν διακοσμημένο με το C της Cacharel. Ο εξαιρετικά μοντέρνος λαιμός σε αχνό χρυσό χρώμα γράφει Yes I Am και το Cacharel είναι χαραγμένο στην άλλη πλευρά. Σαν αντικείμενο πολυτελούς design, το σκούρο γυάλινο μπουκάλι φέρει καπιτονέ σχέδιο, ενώ το άρωμα που κλείνει μέσα του έχει ένα τολμηρά θηλυκό σκούρο ροζ χρώμα. Σχεδιασμένο για να την ακολουθεί παντού. Για να το κρατά με απόλυτη ευκολία.
Το κόκκινο βαποριζατέρ του Yes I Am είναι ένας θρίαμβος του design. Ενώ τα κλασικά μπουκάλια αρώματος κατασκευάζονται συνήθως από δύο μέρη, το μπουκάλι Yes I Am έχει κατασκευαστεί από επτά διαφορετικά μέρη, για να είναι απόλυτα λειτουργικό και ταυτόχρονα αισθησιακό.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΘΙΣΜΟ

Η Cacharel δημιουργεί το 1ο πικάντικο cremoso άρωμα. Για τις νέες γυναίκες της γενιάς του Yes I Am, η Cacharel τολμά ένα άρωμα που όμοιό του δεν υπάρχει: το πρώτο "πικάντικο Cremoso". Ένα Eau de Parfum που βασίζεται για πρώτη φορά στην πικάντικη, κρεμώδη αντίθεση της κρέμας κάρδαμου και χαρακτηρίζεται "πικάντικο Cremoso". Όπως τα gourmet εδέσματα, το Yes I Am τολμά να αντιπαραβάλλει τον πικάντικο χαρακτήρα του αιθέριου ελαίου κάρδαμου με μια γλυκιά κρεμώδη συμφωνία, αντίθετες νότες raspberry και μανταρινιού και δροσερές, λουλουδάτες νότες άνθους πιπερόριζας, γαρδένιας και γιασεμιού. Μια ανεξάρτητη οσφρητική ταυτότητα που κρύβει τη δύναμή της στις αντιθέσεις.
"Ένα τολμηρό άρωμα με απροσδόκητη αντίθεση ανάμεσα σε μια αισθησιακή, κρεμώδη συμφωνία και στην ένταση του πικάντικου κάρδαμου. Μια ζωηρή έκρηξη θηλυκότητας με λουλουδάτες συμφωνίες γιασεμιού, γαρδένιας & άνθους πιπερόριζας συνδυάζεται με αστραφτερές νότες raspberry και μανταρινιού. Για ένα εθιστικό ανατολίτικο και πικάντικο άρωμα που δεν είναι απλώς πρωτοποριακό: είναι τολμηρό, όπως η γυναίκα που το φορά." Master Αρωματοποιοί Honorine Blanc και Christophe Raynaud

H ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ YES I AM
Την ημέρα και τη νύχτα στην πόλη, η Izzy Bizu μπορεί να κάνει τα πάντα να συμβούν. Μια συνάντηση μπορεί να είναι απλώς φευγαλέα. Στη δική της ιστορία, η αγάπη αφορά την ίδια, την πόλη της, την ανεξαρτησία της, τη δύναμή της και την τόλμη της.
Με τα μηνύματα επιβεβαίωσης του Yes I Am γραμμένα με νέον στο φανταστικό τοπίο της πόλης, η Izzy Bizu αποκωδικοποιεί τι σημαίνει κάθε μήνυμα για τη γενιά της:
ΤΟΛΜΗ: "Τόλμη σημαίνει να ζεις μικρές περιπέτειες, να κάνεις κάτι απρόσμενο, όπως να σκαρφαλώνεις στη στέγη, κάτι που θα έκανα και εγώ."
ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ: "Ανεξαρτησία σημαίνει να είσαι ο εαυτός σου, να μπορείς να υποστηρίζεις τον εαυτό σου και να μπορείς να είσαι υπεύθυνος για τον εαυτό σου."
ΔΥΝΑΜΗ: "Δύναμη σημαίνει να λες αυτό που πραγματικά πιστεύεις, να έχεις επιρροή και να μη φοβάσαι να μιλήσεις."


Tags: νεότητα, ελευθερία, αρώματα , Cacharel , γυναίκα, ομορφιά, άρωμα, beauty, yes i am

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)