ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Ποιες τάσεις επιλέγουν οι Κύπριες στις glam εμφανίσεις τους;


 • Η Έβελυν Καζαντζόγλου επιλέγει χρυσό παντελόνι

  Η Έβελυν Καζαντζόγλου επιλέγει χρυσό παντελόνι

 • H Τερέζα Ηλιάδη επιλέγει ένα cocktail φόρεμα με nude απόχρωση και πολύτιμες πέτρες

  H Τερέζα Ηλιάδη επιλέγει ένα cocktail φόρεμα με nude απόχρωση και πολύτιμες πέτρες

 • Η Άννα Φάκα ψηφίζει κόκκινο χρώμα

  Η Άννα Φάκα ψηφίζει κόκκινο χρώμα

 • Η Ελίνα Θεοδότου από την άλλη επιλέγει φόρεμα με μεγάλο σκίσμα και μας αποδεικνύει πως το μαύρο αναδεικνύεται κλασική επιλογή

  Η Ελίνα Θεοδότου από την άλλη επιλέγει φόρεμα με μεγάλο σκίσμα και μας αποδεικνύει πως το μαύρο αναδεικνύεται κλασική επιλογή

 • Η Άννα Μαρία Βασιλειάδη επιλέγει ένα συνδυασμό που μας ενθουσίασε

  Η Άννα Μαρία Βασιλειάδη επιλέγει ένα συνδυασμό που μας ενθουσίασε

Πόσο χαρούμενες είμαστε όλες όταν πρέπει να πάμε σε κάποιο event και ξέρουμε πως πρέπει να ντυθούμε glam; Πολύ! Έτσι πρέπει να είναι όλες οι μέρες μας αφού το glam πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας αλλά και της γκαρνταρόμπας μας. Η Άννα Μαρία Βασιλειάδη επιλέγει ένα συνδυασμό που μας ενθουσίασε αφού συνδυάζει nude φόρεμα με κρόσσια μαζί με άσπρο blazer.

H Τερέζα Ηλιάδη επιλέγει ένα cocktail φόρεμα με nude απόχρωση και πολύτιμες πέτρες που πολύ σωστά ολοκληρώνει με μεταλλιζέ σανδάλια. Η Άννα Φάκα ψηφίζει κόκκινο με μια δική της δημιουργία με εντυπωσιακές πέτρες που κάνουν το σύνολο ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Η Ελίνα Θεοδότου από την άλλη επιλέγει φόρεμα με μεγάλο σκίσμα και μας αποδεικνύει πως το μαύρο αναδεικνύεται κλασική επιλογή. Η Έβελυν Καζαντζόγλου επιλέγει χρυσό παντελόνι και πολύ σωστά το συνδυάζει με πλεκτό από πάνω για να μην είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα. Οι nude γόβες απογείωσαν το σύνολο.


Tags: glam, Κύπριες

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)