ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Cobalt υποδέχεται το νέο χρόνο με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις!


10,000 θέσεις απλής διαδρομής από €24,99.

Η προσφορά ισχύει από 4 μέχρι 9 Ιανουαρίου.

Η Cobalt Air, η μεγαλύτερη κυπριακή αεροπορική εταιρεία, υποδέχεται το νέο χρόνο με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις, προσφέροντας 10,000 θέσεις απλής διαδρομής από €24,99.

Ο Eκπρόσωπος Tύπου της Cobalt Air δήλωσε: «είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίζουμε να προσφέρουμε μοναδικές προσφορές και νέους προορισμούς στους Κύπριους επιβάτες μας. Πρόσφατα ανοίξαμε τα φτερά μας στο Αμπού Ντάμπι, στην Κοπεγχάγη και στην Μύκονο. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη πρόσφορα για το 2018, γι' αυτό κλείστε γρήγορα τα εισιτήρια σας πριν τελειώσει η προσφορά που ισχύει μέχρι και τις 9 Ιανουαρίου».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα cobalt.aero/newyearsale 

Η Cobalt Air έγινε πρόσφατα (7 Δεκεμβρίου) μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αεροπορικών Μεταφορών (IATA), η οποία είναι ένας διεθνής οργανισμός με τη συμμετοχή πάνω από 280 αεροπορικών εταιρειών από 119 χώρες.

Η Cobalt Air, επίσης, βραβεύτηκε με το πιστοποιητικό IOSA που αποτελεί την κορυφαία διάκριση για τα πρότυπα αεροπορικών εταιρειών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει βραβευτεί από την παγκόσμια Ερευνητική Εταιρεία Αεροπορικών Εταιρειών CAPA, ως η πιο καινοτόμα νεοφυής αεροπορική εταιρεία της χρονιάς.

Αυτή τη στιγμή, η Cobalt Air εξυπηρετεί 18 προορισμούς σε 11 χώρες από τα αεροδρόμια της Λάρνακας και της Πάφου. Συγκεκριμένα, πετά προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ηράκλειο, Μύκονο, Λονδίνο Στάνστετ, Μάντσεστερ (Τ1), Γκάτγουικ, Παρίσι, Δουβλίνο, Τελ Αβίβ, Μαδρίτη, Φρανκφούρτη, Ζυρίχη, Γενεύη, Βηρυτό, Μόσχα και Κοπεγχάγη.