ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

5 cosy σύνολα για τις κρύες μέρες που πρέπει να δοκιμάσεις

Μαρίνα Χαραλάμπους


  • Αν έχεις ένα επαγγελματικό meeting τότε μπορείς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου κοστούμι με turtle neck μπλούζα για να σε κρατήσει ζεστή.

    Αν έχεις ένα επαγγελματικό meeting τότε μπορείς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου κοστούμι με turtle neck μπλούζα για να σε κρατήσει ζεστή.

Oι κρύες μέρες επιτέλους είναι γεγονός και εμείς είμαστε αρκετά χαρούμενες αφού μας είχε λείψει αυτός ο καιρός. Δεν θέλω όμως να αγχώνεστε για το τι θα φορέσετε αυτές τις μέρες παρά μόνο να τις απολαύσετε.

Για το τι θα φορέσετε εμείς είμαστε εδώ. Αυτές τις μέρες που είναι και οι εκπτώσεις μπορείτε να επενδύσετε σε κομμάτια που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε fashionable αλλά και ζεστά looks.  Εμείς σου προτείνουμε looks που δείχνουν ακριβά αλλά είναι και πολύ κομψά.

  • Επένδυσε σε ένα total black σύνολο αλλά για το να είναι πιο κομψό επέλεξε ένα flared παντελόνι με oversized πλεκτό.

  • Ήρθε ο καιρός για να φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι σου μαζί με την αγαπημένη σου γούνα και μπορείς να ολοκληρώσεις με ένα σκουφάκι η καπέλο.

  • Ένα oversized πλεκτό συνδυασμένο με το αγαπημένο σου leggings ή οπακ καλτσόν θα είναι ένα σύνολο για όλες τις ώρες. Δεν ξεχνάμε ποτέ το παλτό μας αφού ολοκληρώνει το σύνολο αλλά και μας κρατάει ζεστές.

  • Επένδυσε σε ανοικτά χρώματα όπως είναι το γκρί, το μπεζ αλλά και το άσπρο. Τον Χειμώνα θα σε κάνουν πάντα να ξεχωρίζεις.


Tags: κρύο, Χειμώνας, outfits, looks

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)