ΤΑΞΙΔΙ

Κάνουμε αγροτουρισμό στο Όμοδος


Τώρα που μπήκε για τα καλά το Φθινόπωρο οι εκδρομές τα σαββατοκύριακα είναι must. Εμείς προτείνουμε για προορισμό το χωριό Όμοδος.

Μια ώρα και «κάτι» με το αμάξι από την πρωτεύουσα και θα βρεθείτε κατευθείαν στο χωριό της Κύπρου που όλοι έχουν ένα καλό λόγο να πουν. Η μεγάλη πλατεία που σε καλωσορίζει είναι γεμάτη μικρά καφενεδάκια και ντόπια καταστήματα με υφαντά, ξυρούς καρπούς και κρασί.

Αφού περπατήσετε στα λιθόστρωτα δρομάκια και πιείτε τον καφέ σας, μπορείτε να δοκιμάσετε και την Μοδίτικη μαγειρική. Η ταβέρνα Το Μακρινάρι είναι μια πραγματική έκφραση της παράδοσης του χωριού. Η μετάδοση της φιλοξενίας, της φιλότιμης κουλτούρας και ο φάρος της αυθεντικής Κυπριακής διασκέδασης και γαστρονομίας, σε όλο της το μεγαλείο. Την ώρα του φαγητού πέντε ρεμπέτες γεμίζουν το χώρο με κέφι και ευχάριστη διάθεση. Το δε φαγητό αυτό καθαυτό είναι απλά… καταπληκτικό!

Αν το χωριό σας μαγέψει και θα θέλατε να μείνετε λίγο παραπάνω, τότε σας προτείνουμε τον ξενώνα του Κυρ Γιάννη. Είναι από τους πιο ξακουστούς των ορεινών χωριών της Κύπρου.

INFO
Ταβέρνα Μακρινάρι
Παρασκευή και Σάββατο full μεζές στοιχίζει €25
Κυριακή full μεζές €22

Πανδοχείο, οινομαγειρείο, ουζερί Stou kir Yianni
http://www.omodosvillagecottage.com/contact.html
Σταύρος Ζήνωνος
25422100


Tags: ταξίδι, κυριακή, Όμοδος, χωριό