ΟΜΟΡΦΙΑ

Το Crushed Lip Color της Bobbi Brown χαρίζει μια έκρηξη από χρώμα στα χείλη

Σταύρη Φράγκου


  • Η Bobbi Brown παρουσιάζει το Crushed Lip Color, ένα κραγιόν που χαρίζει στα χείλη μια έκρηξη από χρώμα για ένα ζωηρό, αναψοκοκκινισμένο αποτέλεσμα.

    Η Bobbi Brown παρουσιάζει το Crushed Lip Color, ένα κραγιόν που χαρίζει στα χείλη μια έκρηξη από χρώμα για ένα ζωηρό, αναψοκοκκινισμένο αποτέλεσμα.

Η Bobbi Brown παρουσιάζει το Crushed Lip Color, ένα κραγιόν που χαρίζει στα χείλη μια έκρηξη από χρώμα για ένα ζωηρό, αναψοκοκκινισμένο αποτέλεσμα. Εμπνευσμένο από τις cool και απλές ρουτίνες ομορφιάς των εφηβικών μας χρόνων, αυτό το κραγιόν σας χαρίζει ένα όμορφα απαλό, ματ φινίρισμα για ένα ζωντανό look που διαρκεί όλη την ημέρα.

Η νέα αυτή φόρμουλα με βιταμίνες C, Ε και κερί μέλισσας εφαρμόζεται εύκολα, αφήνοντας τα χείλη ενυδατωμένα και απαλά. Επιπλέον, είναι φτιαγμένη για να προσφέρει μεγάλη διάρκεια, έτσι μπορείτε να την εφαρμόσετε το πρωί και να την απολαύσετε όλη τη μέρα, με οκτώ ώρες χωρίς καμία αλλοίωση. Απλά εφαρμόστε και φύγατε-ο καθρέφτης δεν είναι απαραίτητος.

 ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ:

• Γεμάτο με μαλακές-ματ χρωστικές ουσίες που προσφέρουν ζωηρό, ματ αποτέλεσμα 
• Διαρκεί οκτώ ώρες χωρίς αλλοίωση 
• Πλούσια σε βιταμίνες C, Ε και κερί μέλισσας, η φόρμουλα αυτή εφαρμόζεται εύκολα, αφήνοντας τα χείλη ενυδατωμένα και απαλά

*Είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στο Beauty Line Στασικράτους στη Λευκωσία.

#BOBBIBROWNNICOSIA


Tags: Bobbi Brown, Crushed Lip Color, κραγιόν , χείλη , ομορφιά , γυναίκα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)