ΑΣΤΡΑ

Τα άστρα το διήμερο 11 – 12 Νοεμβρίου 2017


Ένα ιδιαιτέρως ενδιαφέρον τριήμερο έχουμε μπροστά μας, με αρκετές εξελίξεις, που μπορεί να μην τις εισπράξουμε με την πρώτη ματιά, αλλά το σίγουρο είναι πως έχουμε πολλά να περιμένουμε!

Έχουμε σε κορύφωση το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, για τρίτη και τελευταία φορά (η πρώτη ήταν στις 24 Δεκεμβρίου 2016 και η δεύτερη στις 19 Μαΐου 2017).

Η όψη αυτή, έρχεται να ολοκληρώσει θέματα που έκαναν την έναρξή τους στο προηγούμενο διάστημα, σκηνοθετώντας τώρα το φινάλε. Είναι μια στιγμή, που οι αλλαγές που σχεδίαζες τώρα θα επιτευχθούν κατά βάση με θετικό τρόπο.

Το σημαντικό ωστόσο στην φάση αυτή, είναι να μη βιαστείς για οτιδήποτε, αλλά να ακολουθήσεις την ροή που επιβάλλει ο Κρόνος, δηλαδή αργά και σταθερά. Γιατί μπορεί οι εξελίξεις να “σκάνε” πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένεις και να σε βάζουν στη διαδικασία να ακολουθήσεις τις γρήγορες ταχύτητες του Ουρανού, αλλά να θυμάσαι πως αυτό που θα κάνει την διαφορά, είναι η μεθοδική και ουσιαστική δουλειά πάνω σε ότι εμφανίζεται τώρα στο προσκήνιο.

Είναι επίσης μια καλή στιγμή που επιτρέπει τον πειραματισμό πάνω σε νέες ιδέες που ενδεχομένως έχουν και τολμηρό χαρακτήρα, αλλά η εξέλιξη σε πολλές περιπτώσεις τις επιβάλλει.

Ίσως ακόμα να υπάρξει με κάποιο τρόπο ένα είδος επιπρόσθετης δέσμευσης, που σε αναγκάζει να επωμιστείς ευθύνες που δεν είχες πριν, όμως είναι και αυτό μέρος των εξελίξεων.

Είναι μια περίοδος που πολλά πράγματα θα μπουν σε τάξη και θα ακολουθήσουν έναν νέο εξελικτικό κύκλο, που σε πολλές περιπτώσεις δεν έχει καμία σχέση με ότι μπορεί να έκανες μέχρι τώρα.

Και κυρίως αν ανήκεις στους Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς Υδροχόους και Τοξότες, του τρίτου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, η περίοδος αυτή σου επιφυλάσσει σημαντικές εκπλήξεις τις οποίες καλείσαι να αξιοποιήσεις κατάλληλα κάνοντας ένα ακόμα βήμα στην κατεύθυνση των ονείρων σου.

Είναι όμως και κάτι άλλο που ενεργοποιείται το τριήμερο αυτό και παρόλο που η όψη κορυφώνεται την Δευτέρα το σίγουρο είναι πως και το Σαββατοκύριακο θα βρεθούμε κάτω από την επιρροή της.

Πρόκειται για την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, της αρμονίας, της ομορφιάς και την ένωση του με τον μεγάλο Ευεργέτη του Ζωδιακού τον Δία.

Θα δημιουργήσει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που χρειάζονται για να απογειώσουν το συναίσθημα σου, την επιθυμία σου για μοίρασμα, για αγκαλιά, για ένωση και που οι συνθήκες για όλα αυτά φαίνεται να είναι σχεδόν ιδανικές!

Ας μην ξεχνάμε πως η σύνοδος αυτή γίνεται κάτω από την ενέργεια του Σκορπιού, η οποία κινητοποιεί εκείνες τις πολύ βαθιές σου ανάγκες, τις οποίες θα αναζητήσεις και σε πολλές περιπτώσεις θα δημιουργηθεί και το κατάλληλο κλίμα για να μπορέσεις να τις ικανοποιήσεις.

Γιατί – μη ξεχνάς – πως όταν οι πλανητικές επιρροές συναινούν, όλα εξελίσσονται με μια ιδιαίτερη ευκολία, σαν να ακολουθούν ένα καλογραμμένο σενάριο που σε οδηγεί από την μια κατάσταση στην άλλη.

Στο φόρτε τους λοιπόν οι νέες γνωριμίες, οι σχέσεις που γεννιούνται μέσα σε έντονη ερωτική δίνη, που το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι το δυνατό πάθος, αυτό που μπορεί να απογειώσει την καθημερινότητα σου και να αλλάξει ολοκληρωτικά την ζωή σου. Αφέσου στη μεταμορφωτική δύναμη του έρωτα και στη μαγεία που δημιουργούν τα ερωτικά φίλτρα των ημερών και να είσαι σίγουρος πως θα απολαύσεις το μεγαλείο του!

Κυρίως αν ανήκεις στους Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή που σε καλεί να την αξιοποιήσεις για να ζήσεις το όνειρο σου!

Δεν αποκλείεται να βρεθείς μπροστά σε μια νέα γνωριμία που θα σου δώσει την δυνατότητα να ζήσεις έναν νέο δυνατό και γεμάτο πάθος έρωτα! Είναι στο χέρι σου! 

 

ΠΗΓΗ: myastro.gr


Tags: άστρα, προβλέψεις, ζώδια

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)