ΟΜΟΡΦΙΑ

Είσαι το κορίτσι του σήμερα;

Σταύρη Φράγκου


  • Η τελική καινοτομία αυτού του αρώματος είναι ένα λουλούδι που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το GIRL OF NOW, Το λουλούδι Ormond.

    Η τελική καινοτομία αυτού του αρώματος είναι ένα λουλούδι που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το GIRL OF NOW, Το λουλούδι Ormond.

Με τα πολύτιμα υφάσματα και τις μαγνητικές σιλουέτες, η συλλογή γλιστράει κατά μήκος της πασαρέλας καθώς το κοινό του παρακολουθεί την παρουσίαση της κάθε δημιουργίας του. Στην πρώτη σειρά ή πάνω στην πασαρέλα, όλοι έχουν καρφωμένα τα μάτια τους μόνον πάνω της. Η φωτεινή αύρα της συγκεντρώνει όλη την προσοχή, η απεριόριστη ενέργεια της ηλεκτρίζει το χώρο. Το ακτινοβόλο χαμόγελό της διακόπτει το χρόνο.

Κορίτσι του τώρα. GIRL OF NOW.

Οι κάμερες και τα φλας αναβοσβήνουν για να αποτυπώσουν την τέλεια εμφάνιση της. Σίγουρα μοντέρνα, αλλά ακόμα τόσο προσωπική. Αρπάζει τολμηρά τις φίλες της για να διασκεδάσουν μπροστά από την κάμερα. Μια τελευταία selfie για να απαθανατίσει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή και αυτή είναι ήδη μακριά, αφήνοντας ένα μυστηριώδες ίχνος. Πού πηγαίνει;

Η πόλη είναι δική της, η ζωή είναι δική της. Είναι τόσο ελεύθερη όσο ο άνεμος – τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει …

ΤΟ ΑΡΩΜΑ
Ένα φευγαλέο, γοητευτικό μίγμα. Ένα εντελώς μοναδικό ελιξίριο που αποπνέει όλες τις πτυχές του αμυγδάλου. Ήταν μια πρόκληση αντάξια της Sophie Labbe και της Dominique Ropion, δύο εκπληκτικές αρωματοποιοί της IFF που δημιούργησαν απερίφραστα ένα απόλυτα εθιστικό αποτύπωμα αμυγδάλου στην οσφρητική υπογραφή του ELIE SAAB: Μια ακαταμάχητη συμφωνία από άνθη πορτοκαλιάς και πατσουλί. Όπως τα κεντήματα που διακοσμούν τις καλύτερες δημιουργίες του σχεδιαστή, το αχλάδι και το μανταρίνι του δίνουν λάμψη. Τα φρεσκοψημένα φιστίκια πιστάτσιο, εμπνευσμένο από τον Λίβανο, ενισχύουν το αρωματικό αποτύπωμα του πικρού αμυγδάλου. Αλλά η τελική καινοτομία αυτού του αρώματος είναι ένα λουλούδι που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το GIRL OF NOW: Το λουλούδι Ormond.

ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ
Το μπουκάλι έχει δημιουργηθεί από ένα πολύτιμο γυαλί. Η απόλυτα στρογγυλή βάση του ταιριάζει άνετα στην παλάμη σας. Ένα στρογγυλός λαιμός, ένα λουλούδι που έχει δανειστεί από τα αξεσουάρ του ELIE SAAB του οποίου το παστέλ μπλε χρώμα είναι ήδη εικονικό, αφού εντοπίζεται συχνά στις πασαρέλες του σχεδιαστή. Ένα χρυσό καπάκι, σαν πολύτιμος λίθος κάθεται πάνω στο μπουκάλι, σε τέλεια ισορροπία.

Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ
“Το Girl of Now έχει ένα ελεύθερο πνεύμα. Μια εκρηκτική, θετική και ανησυχητική ενέργεια. Δεν είναι ποτέ ψεύτικο και ζει κάθε στιγμή με ένταση και χάρη. Είναι συναρπαστική, λαμπερή, αυθόρμητη και τολμηρή. Είναι αληθινή», λέει η Irina Dakeva, η νεαρή διευθύντρια παραγωγής της νέας καμπάνιας, που καταγράφει με επιτυχία τη μαγνητική ακτινοβολία του Girl of Now. Για να μεταφέρει την κάθε όψη του αρώματος, ο οίκος επέλεξε τρεις σύγχρονες fashion icons. Μια άγρια περιπέτεια σαν ένα αντίστροφο παραμύθι που αρχίζει τα μεσάνυχτα όταν τρεις φίλες βγαίνουν στην Πόλη του Φωτός. Η νύχτα είναι δική τους, τους ανήκει. Όλα τα μάτια είναι πάνω τους. Από τους δρόμους του Παρισιού σε ένα club, οι μούσες του Elie Saab γελούν, χορεύουν, τραγουδούν και παίζουν με τα φλας των παπαράτσι. Βέβαια είναι γεμάτες αυτοπεποίθηση, οι κινήσεις τους τόσο γρήγορες και γεμάτες ενέργεια, ώστε η κάμερα δύσκολα μπορεί να τις «συλλάβει»! Μετά από μια ολονύχτια περιπέτεια, περπατούν στο φως της αυγής της επόμενης μέρας. Αδιάφορο αν τους κοιτάζει κανείς στα μάτια, απολαμβάνουν τη νύχτα χωρίς συμβιβασμό, δεν απαντούν σε κανέναν.Σαν να μην υπάρχει αύριο.

Η έντυπη διαφημιστική εκστρατεία, που φωτογραφήθηκε από τον Cedric Viollet, αντηχεί το τηλεοπτικό σποτ, μεταφέροντας την αυτοπεποίθηση, το θάρρος και την ξέγνοιαστη στάση του Girl of Now με μια ενιαία εικόνα.


Tags: άρωμα, λουλούδι, GIRL OF NOW, Ormond, beauty, γυναίκα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)