ΟΜΟΡΦΙΑ

2 συμβουλές ομορφιάς που θα αλλάξουν την όψη του πρόσωπου μας

Σταύρη Φράγκου


Η Clinique με τη βοήθεια του Dr. David Orentreich, συμβούλου-δερματολόγου της Clinique, μας δίνει συμβουλές, προτείνοντάς μας προϊόντα για να προστατεύσουμε το δέρμα μας και να επαναφέρουμε την υγεία και τη λάμψη του προσώπου μας.

Μία από τις πιο απλές αλήθειες για την ομορφιά είναι ότι η προστασία του δέρματος δεν αφορά μόνο στην περίοδο του καλοκαιριού ή τα άτομα με πολύ ανοιχτόχρωμο δέρμα. 

Η τυχαία έκθεση στον ήλιο που συσσωρεύεται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ανεξάρτητα από την εποχή, συμβάλλει σημαντικά στις σκούρες κηλίδες και τον ανομοιόμορφο τόνο, τις γραμμές και τις ρυτίδες. Η ζημιά από τον ήλιο μπορεί, επίσης, να διογκώσει τους πόρους, μιας και οι ακτίνες UV βλάπτουν τη φυσική στήριξη του δέρματος ενάντια στην όποια αλλοίωση του σχήματος των πόρων. Ο Dr. David Orentreich, σύμβουλος-δερματολόγος της Clinique, προσφέρει αυτές τις συμβουλές για να μας βοηθήσει να προστατεύσουμε όλους τους τύπους δέρματος και τόνων.

Να φοράτε αντηλιακό καθημερινά
«Πολλοί από εμάς εργάζονται σε κλειστούς χώρους και βγαίνουν έξω μόνο για μεσημεριανό, και τα 10 ή 15 λεπτά έκθεσης κάθε μέρα ισοδυναμούν σε αρκετή βλάβη».
Εφαρμόστε καθημερινά την City Block sheer με spf25.

Εφαρμόστε προϊόν ομορφιάς για να να βελτιώσετε και να αποτρέψετε μελλοντικές δυσχρωμίες

Ο ομοιόμορφος τόνος του δέρματος είναι ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά για να φαίνεστε υγιής και νέα. To Even Better Clinical Dark Spot Corrector & Optimizer είναι ένας κλινικός ορός, ο οποίος βελτιώνει εμφανώς τις σκούρες κηλίδες κατά 58% σε 12 εβδομάδες, ενώ τα αποτελέσματα χρήσης στις 4 και 8 είναι ισάξια μιας κορυφαίας θεραπευτικής αγωγής.


Tags: Clinique, συμβουλές, προϊόντα, δέρμα , υγεία , λάμψη , πρόσωπο , ομορφιά , beauty

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)