ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

«Κάνε ένα διάλειμμα, κάνε ένα KITKAT®»

newsroom must


Τώρα, με extra γάλα και κακάο!

Μπορεί η KitKat® να γίνει ακόμη καλύτερη;
Ναι, μπορεί!

Η Nestlé λανσάρει μια νέα, βελτιωμένη συνταγή για την αγαπημένη σας σοκολάτα. Η τραγανή γκοφρέτα με τη βελούδινη σοκολάτα γάλακτος, τώρα με λιγότερη ζάχαρη, περισσότερο γάλα και κακάο και την ίδια, υπέροχη γεύση.

Στόχος της Nestlé είναι να προσφέρει πιο γευστικές και υγιεινές επιλογές. Γι’ αυτό και δεσμεύεται σταθερά για μείωση της ζάχαρης στα προϊόντα της.

Σημαντική στάση σε αυτή την πορεία προς καλύτερη υγεία με την ίδια ακριβώς απόλαυση είναι η KitKat, η νούμερο 1 μάρκα σοκολάτας της Nestlé.

Έτσι, η KitKat με την τέλεια αναλογία σοκολάτας και γκοφρέτας θα έχει πλέον 20% περισσότερο γάλα, 13% περισσότερο κακάο και 8% λιγότερη ζάχαρη!

Η νέα KitKat βρίσκεται ήδη στα σημεία πώλησης με νέα συσκευασία στην οποία αναγράφεται και απεικονίζεται η προσθήκη ''extra milk and cocoa''.

Η ιστορία της Kit Kat
Το όνομα της KitKat έχει τις ρίζες του γύρω στα τέλη του 17ου αιώνα στο Λονδίνο, όπου μια λογοτεχνική παρέα συναντιόταν σταθερά σε ένα κατάστημα που ανήκε στον ζαχαροπλάστη Christopher Catling. Η ομάδα αυτή ονομάστηκε KitKat Club από τα αρχικά του ονόματος του ιδιοκτήτη. Αρκετά χρόνια αργότερα, το 1911, η εταιρεία Rowntree με κεντρικά γραφεία στο Γιορκ της Αγγλίας, κατοχύρωσε τα ονόματα Kit Cat και Kit Kat χωρίς να τα χρησιμοποιήσει άμεσα. Το 1935 κυκλοφόρησε η πρώτη γκοφρέτα σε τέσσερα δάκτυλα με την ονομασία Rowntree’s Chocolate Crisp. Μέσα σε 18 μήνες η γκοφρέτα επανακυκλοφόρησε ως KitKat Chocolate Crisp. Και έτσι γεννήθηκε μια μεγάλη μάρκα! Το 1988 η εταιρεία Rowntree πέρασε στη μεγάλη οικογένεια της Nestlé και η παραγωγή επεκτάθηκε σε ένα νέο εργοστάσιο της εταιρείας στην Ιαπωνία. Ακολούθησαν εργοστάσια στην Μαλαισία, την Ινδία και την Κίνα. Τα πρώτα 64 χρόνια της ζωής της η KitKat ήταν διαθέσιμη μόνο σε συσκευασίες των 2 και των 4 δακτύλων. Ακολουθώντας όμως το επιτυχημένο λανσάρισμα της KitKat Chunky το 1999 ξεκίνησε μια νέα σειρά προϊόντων με πιο πρόσφατα τα KitKat Senses το 2008.


Tags: KITKAT, σοκολάτα, δελτίο τύπου, must, Nestlé

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)