ΑΣΤΡΑ

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου


  • Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Τετάρτη, 13-9-2017, από την Φένια Σταμέλου!

    Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Τετάρτη, 13-9-2017, από την Φένια Σταμέλου!

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή μέρα βρίσκεται υπό την επιρροή του τετραγώνου Ήλιου – Κρόνου, κάτι που φανερώνει πως έχεις εστιάσει σε διάφορα πρακτικά ζητήματα και νιώθεις την ανάγκη να βάλεις τη ζωή σου με μια τάξη, πριν προχωρήσεις παρακάτω τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός/η στον τρόπο που εκφράζεσαι τις μέρες αυτές, διότι μπορεί να δημιουργήσεις παρεξηγήσεις με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν…

ΤΑΥΡΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σε ωθεί να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα και ειδικά σε ότι αφορά την αισθηματική σου ζωή. Η κινητικότητα στον 5ο ηλιακό σου οίκο φανερώνει πως αισθάνεσαι την ανάγκη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, τις ανάγκες σου και να αφεθείς για λίγο στις χαρές της ζωής. Αν υπάρχουν εμπόδια που δε σου επιτρέπουν να απολαύσεις αυτά που θέλεις, προσπάθησε να αναζητήσεις πρακτικούς τρόπους, ώστε να τα ξεπεράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Για ακόμη μια μέρα, το παρελθόν σου φαίνεται να σε απασχολεί έντονα. Το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου σε βάζει σε μια διαδικασία σημαντικών αναθεωρήσεων και ίσως σε προβληματίζουν κάποιες καταστάσεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι εγκλωβισμένος ή παγιδευμένος. Οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες για να «καθαρίσεις» από παλιές συνήθεις και από ανθρώπους που επηρέασαν αρνητικά τον ψυχισμό σου. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου σε καλεί να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι, γιατί κρύβονται παγίδες και κίνδυνος παρεξηγήσεων. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για συζητήσεις ούτε για να σκαλίσεις ανοιχτές υποθέσεις στην αισθηματική σου ζωή, γιατί μπορεί να έχεις τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα σε καλεί να προχωρήσεις σε μια διαδικασία αξιολόγησης προσώπων και καταστάσεων. Αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, ίσως να αρχίσεις να αναρωτιέσαι κατά πόσο καλύπτονται οι ανάγκες σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, θα ξεκαθαρίσεις μέσα σου ποιοι υποψήφιοι σύντροφοι αντιλαμβάνονται την αξία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Κρόνο από τον Τοξότη σε ωθεί να κλείσεις πολλές υποθέσεις με το παρελθόν σου και να προχωρήσεις μεθοδικά σε ένα καινούριο ξεκίνημα. Αν υπάρξουν επιστροφές προσώπων που η σχέση σας χρειάζεται ακόμα κάποιας μορφής ξεκαθάρισμα, προσπάθησε να τις αντιμετωπίσεις με ωριμότητα και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον που επιθυμείς να έχεις.


ΖΥΓΟΣ
Το παρασκήνιο είναι έντονο στη ζωή σου τις μέρες αυτές και το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου το εντείνει ακόμα περισσότερο. Αν και η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένη, ίσως να μη βλέπεις ξεκάθαρα κάποια πράγματα. Οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεις στην αισθηματική σου ζωή, δεν είναι η σωστή ώρα να προχωρήσεις σε αποφάσεις

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου φέρνει συνειδητοποιήσεις για τις σχέσεις σου με τους άλλους αλλά και αναθεωρήσεις σε στόχους και όνειρα που είχες για το μέλλον σου. Ίσως, προβείς σε μια εκκαθάριση τις μέρες αυτές, σε πρόσωπα και καταστάσεις που εμποδίζουν την εξελικτική σου πορεία. Προσπάθησε απλώς να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος/η μπορείς ως προς τις προθέσεις και τα θέλω σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Το βλέμμα σου θα είναι στραμμένο στο μέλλον και στον προορισμό σου, τη σημερινή μέρα. Το πλανητικό σκηνικό σε καλεί να «σβήσεις» κομμάτια του εαυτού σου που σε αποτρέπουν από το να προχωρήσεις παρακάτω στη ζωή σου αλλά και να ξεφορτωθείς καταστάσεις ή φόβους που σε αποπροσανατολίζουν. Πρέπει να κάνεις χώρο για τις καινούριες εμπειρίες που έρχονται…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πλανητική κινητικότητα στον 9ο ηλιακό σου οίκο, σε καλεί να οραματιστείς το μέλλον. Αν και η θέση του Κρόνου, ίσως να σου δημιουργούν μία σύγχυση ως προς τα πραγματικά σου θέλω ή τις αληθινές προθέσεις κάποιων ατόμων που βρίσκονται στη ζωή σου, φαίνεται πως η μέρα αυτή είναι κατάλληλη για να σκεφτείς τι πραγματικά ζητάς στην αισθηματική σου ζωή και να αρχίσεις να το διεκδικείς. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο 8ος ηλιακός σου οίκος είναι έντονα ενεργοποιημένος, φέρνοντας σημαντικές εξελίξεις στις αισθηματικές σου σχέσεις. Ίσως, καλείσαι να κλείσεις ένα συναισθηματικό κεφάλαιο τις μέρες αυτές ή να αισθάνεσαι ότι πρέπει να ξεφορτωθείς κάποια πρόσωπα ή μερικά απωθημένα σου, ώστε να καταφέρεις να προχωρήσεις παρακάτω. Μην φοβηθείς να κάνεις τον απολογισμό σου, ώστε να διορθώσεις τα λάθη σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο οίκος που αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις δέχεται σημαντικές επιρροές και τη σημερινή μέρα. Οι εξελίξεις των ημερών σε καλούν να λάβεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μιας σχέσης σου αλλά και να αναθεωρήσεις αρκετά πράγματα που αφορούν την πορεία της αισθηματικής σου ζωής.

Πηγή: myastro.gr


Tags: άστρα, άποψη, προβλέψεις

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)