ΣΧΕΣΕΙΣ

Η Χ. μου εξομολογήθηκε πως...

''Το σεξ με γυναίκα είναι αλλιώς''

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Μου εξομολογήθηκε με το νι και με το σίγμα, όλα όσα βίωσε εκείνο το τόσο πρωτόγνωρο αλλά άκρως απολαυστικό μισάωρο που ήρθε σε σεξουαλική επαφή με γυναίκα.

    Μου εξομολογήθηκε με το νι και με το σίγμα, όλα όσα βίωσε εκείνο το τόσο πρωτόγνωρο αλλά άκρως απολαυστικό μισάωρο που ήρθε σε σεξουαλική επαφή με γυναίκα.

Η αλήθεια είναι πως μια δεκαετία πριν δεν θα διανοούμασταν να συζητήσουμε με κάποιον το εν λόγω θέμα, πόσο μάλλον να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία μιας ετερόφυλης γυναίκας που τόλμησε ή καλύτερα δοκίμασε το σεξ με μια άλλη γυναίκα.

Η  Χ. λοιπόν, χωρίς καθόλου πίεση μου εξομολογήθηκε με το νι και με το σίγμα, όλα όσα βίωσε εκείνο το τόσο πρωτόγνωρο αλλά άκρως απολαυστικό μισάωρο που ήρθε σε σεξουαλική επαφή με γυναίκα.

«Το σκεφτόμουνα πολύ καιρό πριν το δοκιμάσω» και εγώ με το κρασί στο χέρι έμεινα και την κοιτούσα ρωτώντας την αν την ελκύουν οι γυναίκες. Η ίδια χαμογέλασε και μου είπε πως δεν είναι λεσβία απλά ήθελε από περιέργεια να δει πώς θα νιώσει.

«Δεν το τολμούσα λοιπόν και μια καλή μέρα ζήτησα από τον τότε σύντροφό μου να φέρουμε στο κρεβάτι μας ακόμη μια γυναίκα, για να ανανεώσουμε και καλά την ερωτική μας ζωή. Εννοείται πως ο  ίδιος μου είπε όχι και πως δεν είναι αυτά τα πράγματα για μας. Ακολούθησε καυγάς και ποτέ δεν του το ανέφερα ξανά.

Μέχρι και που τον χώρισα, προχώρησα, έκανα άλλη σχέση ήμουν πολύ ευτυχισμένη και ικανοποιημένη με τη σχέση μου, ώσπου και μια μέρα βγήκα με φίλες. Όλα έγιναν σε εκείνη τη έξοδο. Το ένα κρασί έφερε το άλλο και όλα πάνω μου χαλάρωναν μαζί και το μυαλό μου. Απέναντί μου μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα με κοίταζε και εγώ προφανώς ήμουν με την εντύπωση πως της άρεσε το outfit.

Έλα όμως που της άρεσα εγώ!  Αυτό ήταν, βρέθηκα να καταλήγω στο υπερπολυτελές της σπίτι επειδή είναι και από πολύ γνωστή και ευκατάστατη οικογένεια στη Κύπρο . Το πάθος και η ηδονή που έζησα εκείνο το Σάββατο δεν το έχω βιώσει ποτέ ξανά στη ζωή μου, παρόλο που η ερωτική μου ζωή είναι πολύ δραστήρια. Με έκανε να απενοχοποιήσω τα sex toys, να αγαπήσω το σώμα μου να μην έχω taboo στο κρεβάτι. Απλά αφέθηκα. Εκείνη  η γυναίκα ήξερε ακριβώς που και πότε να με αγγίξει. Τι ήθελα να ακούσω, να μου λέει. Νοιαζόταν να ικανοποιηθώ πρώτα εγώ και μετά αυτή. Δεν θα ξεχάσω τον τρόπο που προσπαθούσε να με ικανοποιήσει.

Τραβούσε τα μαλλιά μου τόσο όσο, με φιλούσε χωρίς όμως να το παίρνει σε άλλο επίπεδο και μετά σιωπή. Έφυγα και δεν την ξαναείδα για χρόνια.

Τα τελευταία της νέα που έμαθα;

Πως παντρεύεται φέτος…»

 


Tags: σεξ, γυναίκα, άντρας, έρωτας, ζωή

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)