ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ

Αυτή είναι μια fashion συνεργασία που σίγουρα δεν περιμέναμε...

Κατρίνα Πίτρακκου


  • Ο ισχυρός άντρας του οίκου Chanel βάζει την υπογραφή του στο εμβληματικό streetwear brand.

    Ο ισχυρός άντρας του οίκου Chanel βάζει την υπογραφή του στο εμβληματικό streetwear brand.

Μια αναπάντεχη έκπληξη έκανε στις φαν του ο Karl Lagerfeld όταν ανακοίνωσε τη νέα του συνεργασία με το εμβληματικό streetwear brand, Vans.

Ο Κάιζερ της μόδας και καλλιτεχνικός διευθυντής των οίκων Chanel και Fendi βάζει την υπογραφή του σε για μια συλλογή που θα περιλαμβάνει παπούτσια και ρούχα και αναμένεται να λανσαριστεί παγκοσμίως στις 7 Σεπτεμβρίου. 

Συνδυάζοντας τη δική του φιλοσοφία με τη φιλοσοφία του brand, η σειρά που θα κυκλοφορήσει αναμένεται να δημιουργήσει ουρές έξω από τα καυαστήματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το μοτίβο των Vans αναμένεται να εμφανιστεί συνδυάζοντας ένα "Κ" που θα αναφέρεται στον σχεδιαστή. Οι έξι εκδοχές των κλασικών υποδημάτων Vans περιλαμβάνουν τα γνωστά μοντέλα Sk8-Hi και τα ρετρό Skool που θα κυκλοφορήσουν σε μια πιο πολυτελή βερσιόν.

Οι τιμές θα κυμαίνονται από 40 έως 300 δολάρια και η συλλογή θα αποκαλυφθεί στην εμπορική έκθεση Bread & Butter του Βερολίνου στις αρχές Σεπτεμβρίο, ενώ στη συνέχεια θα διανεμηθεί στις μπουτίκ του Karl Lagerfeld διεθνώς, επιλεγμένα καταστήματα Vans, καθώς και στους δύο ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου των σημάτων.


Tags: Karl Lagerfeld, Vans, streetwear, συλλογή