ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η Άννα Φάκα στο MTN MADWALK


Συμμετέχεις για τρίτη συνεχή χρονιά στο Madwalk Κύπρου. Πώς σε βοήθησε ο θεσμός;
Με τη συμμετοχή μου στο Madwalk μού δόθηκε η ευκαιρία να δείξω για πρώτη φορά επίσημα την custom-made γραμμή μου. Από εκεί γνώρισαν περισσότερες γυναίκες το brand Anice, και ξεκίνησαν να επιλέγουν τις δημιουργίες μου για τις κοινωνικές και βραδινές τους εξόδους.

Τι θα μας παρουσιάσεις φέτος;
Θα παρουσιάσω τη Haute Couture συλλογή μου για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017, με βραδινές δημιουργίες γεμάτες λάμψη και ρομαντισμό.

Να περιμένουμε κάτι πρωτοπόρο, όπως τα λάστιχα;
Θα έλεγα ότι η Haute Couture συλλογή είναι πολύ πιο λαμπερή απ’ ό,τι έχετε δει μέχρι σήμερα από το brand Anice.

Πώς θέλεις να νιώθει μια γυναίκα φορώντας τα ρούχα σου;
Όμορφη, άνετη και γεμάτη αυτοπεποίθηση!

Πηγή έμπνευσής σου για τη νέα σου συλλογή;
Με εμπνέουν οι γυναίκες που γνωρίζω μέσα από τη δουλειά και την καθημερινότητά μου. Γυναίκες που εκπέμπουν αυτοπεποίθηση και δυναμισμό μέσα από την εμφάνισή τους και θετική ενέργεια με την παρουσία τους. Οι φίλες μου, οι πελάτισσές μου, η αδερφή μου, η μητέρα μου… όλες. Η καθεμιά με τον δικό της τρόπο.

Αγαπημένο υλικό;
Αυτή τη σεζόν η δαντέλα.

Σκέφτεσαι να επεκταθείς και στην Ελλάδα, μιας και τα εργοστάσια με τα οποία συνεργάζεσαι για την παραγωγή της Ready to Wear συλλογής σου βρίσκονται στην Αθήνα;
Ναι από την επόμενη σεζόν, κι εύχομαι οι Ελληνίδες να αγαπήσουν τις Ready to Wear συλλογές μου όσο και οι Κύπριες.

Πόσο δύσκολο είναι να φτιάχνεις custom made ρούχα; Μιας και κάθε γυναίκα έχει τη δική της προσωπικότητα και τις δικές της απαιτήσεις;
Δεν θα το έλεγα δύσκολο. Όντως κάθε γυναίκα έχει τις δικές της απαιτήσεις, αλλά προσωπικά απολαμβάνω τη διαδικασία, από την αρχή που παίρνω τα μέτρα μέχρι την προσθήκη των τελικών λεπτομερειών. Είναι μια διαδικασία πολύ δημιουργική και ότι οι διαφορετικές απαιτήσεις κάθε γυναίκας με αναγκάζουν να ψάχνω λύσεις, να βελτιώνομαι, να γίνομαι καλύτερη.

Πού μπορούμε να βρούμε τη συλλογή Anice;
Oι συλλογές Ηaute Couture και Ready to Wear είναι διαθέσιμες στο ατελιέ Αnice, στην Οδό Κλήμεντος 35 στη Λευκωσία, όπου εργάζομαι με ραντεβού. Η Ready to Wear είναι διαθέσιμη και στα καταστήματα Glam Boutique (Λευκωσία), Infolio Boutique (Λάρνακα), Editori Boutique (Λεμεσός) και Sotris Fabulous Boutique (Πάφος).


Tags: Άννα Φάκα, MTN MADWALK

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)