ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

H Ελεάνα Νικολάου στο ΜΤΝ ΜADWALK

Μαρίνα Χαραλάμπους


Το brand Suitcase σε ποιες γυναίκες  απευθύνεται;

Δεν θα μπορούσα να πω ότι το Suitcase απευθύνεται σε συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών. Βασικά απευθύνεται σε όσες θέλουν να αναδείξουν την πιο θηλυκή πλευρά τους και να κατακτήσουν ακόμα περισσότερα. Τα πιο πολλά ρούχα είναι custom made, αλλά όλα τα προσαρμόζουμε στον σωματότυπο κάθε γυναίκας γιατί θέλουμε να αναδείξουμε τις πιο ωραίες πτυχές της.

Ποια η πηγή έμπνευσης σου;

Εννοείται ότι επιρροές υπάρχουν από τους σχεδιαστές του εξωτερικού, την εποχή, την τάση, τα ταξίδια μου. Θα έλεγα, όμως, ότι το γυναικείο σώμα, οι καμπύλες, η προσωπικότητα κάθε γυναίκας και ο τρόπος που κινείται μου δίνουν πολλά ερεθίσματα.

Η Κύπρια γυναίκα έχει απαιτήσεις;

Γενικά οι γυναίκες έχουμε απαιτήσεις, και κυρίως αυτές  με έντονη προσωπικότητα, όμως δεν θα περίμενα τίποτα λιγότερο. Πολλές φορές δεν γνωρίζουμε τι θέλουμε, τι φόρεμα μάς ταιριάζει, για παράδειγμα, αλλά με σωστή καθοδήγηση, συνεργασία και χημεία το  βρίσκουμε.

Πρώτη φορά στα Madwalk; Πώς νιώθεις;

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Ένας όμορφος θεσμός, ένα ωραίο πάρτι το οποίο οφείλω να ομολογήσω ότι οργανώνεται πάρα πολύ καλά και κάθε χρόνο γίνεται ακόμα καλύτερο.

Τι θα μας  παρουσιάσεις;

Φέτος πρωταγωνιστούν τα παστέλ, οπότε δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη συλλογή μου. Θα παρουσιάσω αέρινα υφάσματα, δαντέλες, κυρίως μάξι δημιουργίες και γενικά σύνολα που αναδεικνύουν το σώμα και τη θηλυκότητα.

Αγαπημένο υλικό;

Φέτος πρωταγωνιστούν τα παστέλ, οπότε δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη συλλογή  μου. Ομολογώ ότι μου αρέσει η υπερβολή, όπως αρέσει και στις ανατολίτικες χώρες και τις περισσότερες φορές αποτελεί πηγή έμπνευσής μου. Λατρεύω τα sequins, τα λαμπερά υφάσματα με έντονες πέτρες και λεπτομέρειες και οτιδήποτε παραπέμπει σε μια αστραφτερή εμφάνιση.

Ποια χρώματα κυριαρχούν στη νέα σου συλλογή;

Τους καλοκαιρινούς μήνες προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα, κυρίως παστέλ χρώματα όπως το σομόν, το σιέλ και το εκρού που ταιριάζουν στην τέλεια εξωτική μαυρισμένη επιδερμίδα.

Πού  μπορεί  να  βρει  κάποιος  τις  δημιουργίες σου;

Στο κατάστημά μας στη Χρυσάνθου Μυλωνά 228 (Λεωφ. Μακαρίου ΙΙΙ) στη Λεμεσό, και στο site μας suitcaseonline.shop το οποίο θα είναι έτοιμο σ’ ένα μήνα.

 


Tags: Ελεάνα Νικολάου, MTN MADWALK, Suitcase

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)