ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Παρουσίαση νέας συλλογής Marks & Spencer Άνοιξη 2017


Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ έζησαν ένα διαφορετικό πρωινό την περασμένη Τετάρτη 15 Μαρτίου, στο Marks & Spencer Ακρόπολης, στην Λευκωσία.  Οι δημοσιογράφοι και οι στυλίστες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο κατάστημα και να δουν από κοντά τις νέες τάσεις της μόδας και την καινούρια συλλογή Μ&S Άνοιξη 2017, η οποία πραγματικά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μετά την ξενάγηση οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ μαζεύτηκαν στον χώρο του Café la Mode για να μάθουν περισσότερα για τις γραμμές που προτείνει το Marks & Spencer αυτή τη σεζόν. Με μοντέλα το προσωπικό του Marks & Spencer Ακρόπολης παρουσιάστηκαν τα αγαπημένα κομμάτια της καινούργιας κολεξιόν δίνοντας μια διαφορετική νότα στην συνάντηση.

Tα Marks & Spencer είναι τα καταστήματα που σαν ειδικοί στην υψηλή ποιότητα, την άνεση και το διαχρονικό στυλ σας οδηγούν στο να βρείτε τα κομμάτια κλειδί της γκαρνταρόμπας σας -συνδυάζοντας το μοντέρνο στυλ με την αυτοπεποίθηση που σας δίνουν. Από αυτή τη σεζόν και σε τιμές που πραγματικά θα αγαπήσετε.

Η συλλογή του Marks & Spencer προσφέρει ευελιξία με είδη που ταιριάζουν σε κάθε τύπο σώματος και κάθε lifestyle.

Εκτός από τα ρούχα οι προσκεκλημένοι είχαν και την ευκαιρία να δουν την νέα ανοιξιάτικη συλλογή M&S Home με στιλάτα, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, αλλά και λειτουργικά είδη σπιτιού για την κουζίνα, το σαλόνι, το μπάνιο και την κρεβατοκάμαρα.  Μία κολεξιόν η οποία προσφέρει αδιαμφισβήτητη ποιότητα, ευελιξία και την διαχρονική μόδα έτσι ώστε το σπίτι σας να είναι μέρος του καθημερινού lifestyle σας. Τώρα έχετε την ευκαιρία να βρείτε όλα τα αγαπημένα σας είδη Marks & Spencer συγκεντρωμένα σε ένα χώρο στο κατάστημα της Ακρόπολης.

Μετά την επίδειξη, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στο Café la Mode το μπουφέ που ετοιμάστηκε ειδικά για την περίσταση με φυσικά την γνωστή ποιότητα των Café la Mode.

Ο  Όμιλος Voici La Mode Ltd αντιπροσωπεύει το Marks & Spencer Λονδίνου από το 1959. Σήμερα ο Όμιλος εργοδοτεί συνολικά 300 άτομα προσωπικό. Λειτουργεί 20 σημεία πώλησης και αντιπροσωπεύει τις μάρκες: Marks & Spencer, Celio, Café la Mode, και τα καινούργια brands του Arcadia Group London: Essence (Evans), Dorothy Perkins και Wallis.