ΑΣΤΡΑ

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Δευτέρα 20 Μαρτίου

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

    Από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου σήμερα, εκκινώντας τον γενέθλιο μήνα σου και γεμίζοντάς σε με ζωτικότητα. Είναι η στιγμή να βγεις προς τα έξω και να φανερώσεις τον εαυτό σου και τα θέλω σου, αφού το τελευταίο διάστημα ίσως να κινούνται όλα παρασκηνιακά ή να ένιωθες εσύ κάτι σε εμποδίζει να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι, η λάμψη που εκπέμπεις θα ανανεώσει την ερωτική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Τη σημερινή μέρα ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού και μαζί με τον Ερμή και τον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη, που κινείται ανάδρομη στην ίδια θέση, φαίνεται πως αισθάνεσαι να συμβαίνουν έντονες αλλαγές εσωτερικά και πως προετοιμάζεις ανακοινώσεις. Καλό είναι να αντιμετωπίσεις άγχη και φοβίες που έμεναν κρυμμένα μέσα σου και απέτρεπαν την ευτυχία σου, αφού σε οδηγούσαν σε λάθος χειρισμούς στα αισθηματικά σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού ενισχύει ακόμη περισσότερο την κοινωνικότητά σου και σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους πλανήτες που κινούνται στον 11ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φαίνεται πως οι ερωτικές ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται και γνωρίζεις πρόσωπα, με τα οποία μοιράζεσαι κοινούς στόχους για το μέλλον. Οι δεσμευμένοι Δίδυμοι πιθανόν να καταφέρουν να υλοποιήσουν κάποιο πολυπόθητο όνειρο…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πλανητική κινητικότητα στο ηλιακό σου μεσουράνημα αυξάνεται με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό από σήμερα, κάτι που ενισχύει το δυναμισμό που εκπέμπεις. Η δημόσια εικόνα σου αλλάζει και φαίνεται πως προσελκύεις περισσότερους θαυμαστές το διάστημα αυτό, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, θέματα επισημοποίησης της σχέσης σου σε απασχολούν έντονα…

ΛΕΩΝ

Με τον Ήλιο να περνά στον Κριό συνοδεύοντας τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη, η δίψα σου για περιπέτεια αυξάνεται και έχεις πιο ευχάριστη και εξωστρεφή διάθεση για να παίξεις και να διεκδικήσεις νέους υποψήφιους συντρόφους. Παράλληλα, αν έχεις οργανώσει κάποιο ταξίδι τις μέρες αυτές, οι πιθανότητες να γνωρίσεις έναν νέο έρωτα είναι αυξημένες… Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος περνά στον Κριό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο τη σημερινή μέρα, κάτι που ενισχύει τα σενάρια επιστροφής προσώπων από το παρελθόν και τις πιθανότητες μιας επανασύνδεσης με μια παλιά σου σχέση. Γενικά, φαίνεται πως σου ξυπνούν έντονα πάθη και ανεβαίνει η σεξουαλικότητά σου, αναζωπυρώνοντας το πάθος και στις ζωές των δεσμευμένων εκπρόσωπων του ζωδίου!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος περνά απέναντι από το ζώδιό σου σήμερα, συνοδεύοντας τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τις εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων. Το ταίρι σου θα αποτελέσει την προτεραιότητά σου και δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε κάποια σχέδιά σας, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, το ενδεχόμενο να επιστρέψεις σε μια παλιά σου σχέση είναι υπαρκτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ήλιο να περνά στο ζώδιο του Κριού αλλάζουν ακόμη περισσότερο οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου και φαίνεται πως έχεις ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσεις στον εαυτό σου και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Με τον Άρη μάλιστα να συνεχίζει την πορεία του στον τομέα των σχέσεων, δεν αποκλείεται να λάβεις κάποια απόφαση από κοινού με το ταίρι σου, που θα διαμορφώσει αλλιώς τη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος περνά στον Κριό και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου τη σημερινή μέρα, ενισχύοντας την πλανητική κινητικότητα σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σου, το οποίο σχετίζεται με τον έρωτα, το παιχνίδι και την αυτοπεποίθησή σου. Η ανάγκη σου για όλα αυτά εντείνεται και πολλαπλασιάζονται οι ευκαιρίες για να ζήσεις στιγμές πάθους, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους και κάνετε σχέδια για απόκτηση απόγονων με το ταίρι σου, το διάστημα αυτό είναι ιδιαίτερα γόνιμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος περνά στον Κριό και στο ηλιακό σου ναδίρ σήμερα, ακολουθώντας τον Ερμή και την Αφροδίτη, που κινείται ανάδρομη σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σου. Μία νοσταλγία για το παρελθόν και για παλιές εποχές και εμπειρίες που ήδη σε έχει κυριεύσει, εντείνεται με αυτή την διέλευση και αυξάνονται οι πιθανότητες να επιστρέψει ή να γυρίσεις εσύ σε μια παλιά σου σχέση. Θέματα συναισθηματικής ασφάλειας θα απασχολήσουν τους δεσμευμένους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος εισέρχεται στον Κριό και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο κινούνται ήδη ο Ερμής, η ανάδρομη Αφροδίτη και βέβαια, ο κυβερνήτης σου, ο Ουρανός. Όλες αυτές οι διελεύσεις τονίζουν την εκφραστικότητά σου και φέρνουν μοιραίες συναντήσεις με άτομα που σχετιζόσουν παλιά ή με κάποια πρόσωπα που σε είχαν ιντριγκάρει, αλλά δεν είχες επιδιώξει περαιτέρω επαφή…

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Ήλιο να περνά στον 2ο ηλιακό σου οίκο τη σημερινή μέρα και με μια πληθώρα πλανητών να κινείται ήδη σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σου, οτιδήποτε σχετίζεται με την αυτοεκτίμησή σου και με αυτά που είναι σημαντικά για σένα έρχεται σε πρώτο πλάνο και δέχεται αναθεωρήσεις. Είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι, είναι ένα διάστημα ιδανικό για να θέσεις νέες προτεραιότητες στις ανάγκες και τα θέλω σου.


Tags: άστρα, ζώδια, Φένια Σταμέλου

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)